Opgemaakte producten april 2018

Geplaatst door
Het is lang geleden dat ik een opgemaakt artikel heb geschreven. Dit komt omdat ik gedurende een lange periode weinig producten heb opgemaakt. De afgelopen maand is hier weer verandering in gekomen en heb ik best veel producten opgebruikt. Ik heb alle lege producten in een mandje bewaard en vandaag vertel ik jullie graag wat ik ervan vind. Lees je mee? 
 
opgemaakte producten april 2018

nivea micellaire reinigingsdoekjes
NIVEA 3-IN-1 MICELLAIRE REINIGINGSDOEKJES
 
Dit zijn mijn favoriete reinigingsdoekjes! Ze zijn goed vochtig, ruiken lekker fris en reinigen mijn gezicht prima. De doekjes verwijderen ook vlot mijn make-up zonder dat ik hard hoef te wrijven. Na gebruik voelt mijn huid schoon, fris en zacht aan. Ik heb niet het gevoel dat ik “maar” reinigingsdoekjes heb gebruikt en dat vind ik zo fijn.
 
kruidvat maxi wattenschijfjes cien micellair water
 
KRUIDVAT MAXI WATTENSCHIJFJES
 
Hier kan ik weinig over vertellen. Het zijn gewoon prima wattenschijfjes om mijn gezicht mee te reinigen.

 
CIEN MICELLAIR WATER FRESH
 
Over het Cien micellair water heb ik vorig jaar een review geschreven. Voor mij is dit een budgettopper! Het micellair water verwijdert goed mijn make-up en is lekker fris voor mijn huid. De handige doseerdop is zeker een pluspunt want daardoor gaat er niet teveel product verloren.
 
kruidvat douche mousse passion yves rocher showergel grapefruit thyme
 
KRUIDVAT DOUCHE MOUSSE PASSION
 
Ik vind deze douche mousse niet fijn. De substantie doet me denken aan scheerschuim en van de geur ruik ik bijna niets. Ik heb deze mousse vooral gebruikt om me mee te scheren.
 
YVES ROCHER ENERGIZING BATH & SHOWERGEL GRAPEFRUIT THYME
 
Deze douchegel ruikt lekker fruitig onder de douche, maar daarna vervliegt de geur wel snel en dat vind ik jammer. 
 
dove glowing bodylotion go fresh deodorant
 
DOVE NOURISHING SECRETS GLOWING BODY LOTION 
 
Eerlijk is eerlijk: de Dove body lotions spreken me niet zo aan door hun “saaie” verpakkingen, maar eigenlijk is dat zonde want de lotions zijn echt heel fijn. Deze body lotion met lotusbloem extract en rijstmelk ruikt heel lekker en maakt mijn droge huid weer heerlijk zacht.   

 

DOVE GO FRESH DEODORANT POMEGRANATE & LEMON VERBENA 
 
Ik gebruik het liefst deodorants van Dove omdat ze lekker ruiken, goed beschermen tegen zweten en niet prikken na het scheren. Deze deo met granaatappel en citroen behoort absoluut tot mijn favorieten.

nivea diamond gloss care shampoo kruidvat anti klit spray

 

NIVEA DIAMOND GLOSS CARE SHAMPOO 
 
Deze shampoo ruikt heerlijk en geeft mijn haar een mooie glans, maar ik zou hem zelf niet meer kopen omdat mijn droog haar meer verzorging nodig heeft. Voor vrouwen met een normaal haartype kan ik deze shampoo zeker aanraden. 
KRUIDVAT ANTI-KLIT SPRAY
Een fijne anti-klit spray die heerlijk ruikt en mijn haar goed doorkambaar maakt. Ik blijf deze spray opnieuw kopen. 
 
parodontax tandpasta mondwater
 
PARODONTAX TANDPASTA & MONDWATER
 
Sinds mijn zwangerschap heb ik last van gevoelig tandvlees en daarom gebruik ik deze producten van Parodontax. De paarse tandpasta (er zijn nog andere kleuren) smaakt voor mij het minst erg. Beide producten zorgen voor een goede bescherming en een frisse mond.
 
max factor face finity 3 in 1 foundation catrice liquid concealer yves rocher vanille lippenbalsem
 
MAX FACTOR FACE FINITY ALL DAY FLAWLESS 3 IN 1 FOUNDATION
 
Eén van mijn favoriete foundations die een mooie dekking geeft en redelijk dicht aansluit bij mijn eigen huidskleur. De foundation is nog een tikkeltje te donker voor mijn lichte huid, maar in combinatie met de NYX Pro Foundation Mixer krijg ik de perfecte kleur. 

CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE HIGH COVERAGE CONCEALER
 
Een concealer die de donkere kringen onder mijn ogen goed camoufleert. De lichtste kleur, 010 Porcellain, is perfect voor mijn bleke huid. Het is niet zo dat de donkere kringen helemaal verdwenen zijn maar het verschil is toch groot. 
 
YVES ROCHER VANILLE BLANCHE LIPPENBALSEM
 
Deze lippenbalsem komt uit de kerstcollectie van Yves Rocher. De balsem smaakt heerlijk naar vanille en hydrateert mijn lippen goed. Als ik écht droge lippen heb, dan is deze balsem niet voldoende en gebruik ik liever de Action lippenbalsems
 
Zo, dit waren mijn opgemaakte producten van april. Tijd om mijn mandje opnieuw te vullen met lege producten. Tot volgende maand!
Veel liefs,
Vanessa xxx 

4 reacties

  1. Cien miccelar water gebruik ik nu ook en die bevalt ij ook prima! Jammer van de douche mousse van Kruidvat, ik had ook een keer zoiets van hun eigen merk en vond die ook enorm tegenvallen.

  2. Leuk om te zien en ook heel wat opgemaakt! Vindt t altijd ergens bijzonder als een foundation opgaat haha zo leuk is dat!

Reacties zijn gesloten.