5 dingen die ik leuk vind aan de lente

Geplaatst door
Ik ben gek op de lente! De afgelopen tijd heb ik dan ook ontzettend genoten van het mooie weer. Van mij zou de lente het hele jaar door mogen blijven duren. Ik voel me niet alleen veel vrolijker, maar er zijn nog meer dingen die ik leuk vind aan dit seizoen. Ik zet er 5 op een rijtje!
 
tulpen

1. DE ZON
 
Ik hou van de zon! Als ik ’s ochtends wakker word en de zonnestralen door het raam zie schijnen, dan voel ik mij direct blij. De zon geeft energie om aan mijn dag te beginnen en er iets leuks van te maken. ’s Ochtends is het ook sneller licht en dat vind ik heel fijn, zeker nu ik vroeg moet opstaan met Lara. Ik voel mij in het algemeen gewoon veel actiever als in het najaar.
 
2. BLOEMEN
 
Ik ben geen typische bloemenvrouw, maar in de lente word ik bijvoorbeeld wel blij van een mooi bosje tulpen. Deze mooie, kleurrijke bloemen brengen de lente in huis en fleuren mijn interieur helemaal op. Bovenstaande bloemen komen trouwens van de Lidl. Helemaal niet duur en ik heb er toch een weekje van kunnen genieten. 
 
3. WANDELEN
 
In de lente geniet ik heel erg van de natuur. Een blauwe lucht, kleurrijke bloemen, schattige lammetjes in de wei… Alles ziet er ineens veel mooier uit vind ik. De voorbije weken ben ik al veel gaan wandelen met Lara en dat vind ik superleuk om te doen. Het is niet alleen goed voor haar, maar ook voor mij. Heerlijk genieten van het zonnetje en veel vitamine D opdoen.  
 
barbecue
4. BARBECUE
 
Op een warme lentedag vind ik het superleuk om te barbecuen. Lekker veel pasta, groenten, vlees en sausjes. Een lekkere Gordon’s gin erbij en genieten maar! Altijd gezellig om te doen met vrienden en familie, maar ook als koppel is het tof om de barbecue eens spontaan aan te steken. 
 
5. SNEAKERS
 
In het najaar draag ik graag enkellaarsjes, maar in de lente zijn sneakers mijn favoriete schoenen. Vooral witte sneakers vind ik ontzettend mooi. Laatst heb ik deze Dazzle sneakers gekocht bij Torfs en ik ben er echt superblij mee! Mocht ik ooit rijk zijn, dan zou ik waarschijnlijk een kast vol sneakers hebben 🙂 #droommaarverder.
 
dazzle witte sneakers torfs
 
Wat vind jij het leukste aan de lente?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. De lente vind ik ook leuk,de natuur ontwaakt,voorjaarsbloemen bloeien,en de lammetjes,de zon …allemaal dingen waar men opgewekt en blij van wordt.

  2. Fijn he de lente..! Ik vind het vroeg licht, laat donker, fluitende vogeltjes en het feit dat iedereen op straat vriendelijker kijkt erg fijn aan de lente.

  3. Alle punten helemaal waar zo fijn allemaal! Heerlijk genieten nu t zonnetje weer schijnt helemaal met die kleine meid!

  4. Wauw echt wel fijne dingen die je leuk vind aan de Lente..
    Ik zelf ben echt wel een lente meisje, ben dan ook namelijk in de lente Jarig 🙂

Reacties zijn gesloten.