Mijn beauty favorieten van dit moment #2

Geplaatst door
Vorige maand liet ik een aantal van mijn beauty favorieten aan jullie zien. Omdat dit artikel zo goed is gelezen lijkt het me leuk om dit regelmatig te doen. De afgelopen maand heb ik veel nieuwe producten leren kennen en velen hiervan zijn meteen favoriet geworden. Ben je benieuwd naar welke beauty producten ik momenteel ontzettend graag gebruik? Lees dan snel verder!
 
mijn beauty favorieten van dit moment

KNEIPP SILKY SECRET DOUCHE FOAM & BODY LOTION SPRAY
Over deze heerlijke producten heb ik een aparte review geschreven die je hier kunt lezen.
 
kneipp silky secret douche foam body lotion spray
 
KRUIDVAT SUPER LASH SERUM
Een serum die je wimpers langer, voller en sterker maakt, en slechts € 9,99 kost? Ik was er vrij sceptisch over, maar na veel positieve reviews te hebben gelezen werd ik toch nieuwsgierig. Dit serum was een paar keer uitverkocht bij Kruidvat en nu begrijp ik waarom. Het werkt fantastisch! Iedere avond voor het slapengaan breng ik een dun lijntje aan langs de bovenlijn van mijn wimpers (zoals een eyeliner) en that’s it. Weinig moeite voor een ontzettend mooi resultaat, want al na één week zagen mijn wimpers er glanzender en sterker uit. Ik gebruik dit serum nu bijna een maand en het resultaat wordt steeds mooier. Mijn wimpers worden zichtbaar langer, voller en sterker. Mijn mascara ziet er ook veel mooier uit dan vroeger en daar ben ik heel blij om. Eindelijk geen korte en rechte wimpers meer, maar wel een mooie oogopslag die gezien mag worden. Volgens Kruidvat moet je het serum vier maanden gebruiken voor het optimale resultaat. Ik ben benieuwd hoe mijn wimpers er dan zullen uitzien gezien het resultaat nu al zo mooi is.
 
kruidvat super lash serum
 
NYX PRO FOUNDATION MIXER
 
Ik heb een heel lichte huid en daardoor is het heel moeilijk om een geschikte foundation te vinden. Vaak is de lichtste kleur foundation nog te donker voor mijn huid, met als gevolg een duidelijk kleurverschil tussen mijn gezicht en nek wat er niet mooi uitziet. In de webshop van Douglas kocht ik de NYX Pro Foundation Mixer, een witte foundation die je kunt mixen met je eigen foundation om zo de gewenste kleur te krijgen. Wat een geweldig product! Ik wou dat ik deze foundation mixer al veel eerder had ontdekt. Dat zou mij veel geknoei en frustraties bespaard hebben. Anyway, ik doe altijd een pompje van mijn “gewone” foundation op mijn hand en doe er dan een beetje van de witte NYX foundation bij. Ik meng de twee kleuren door elkaar met mijn vinger en tadaaa! Het is even zoeken hoeveel je precies nodig hebt van de witte foundation, want je wilt natuurlijk ook weer niet té licht zijn, maar daarna is het echt heel fijn. Nooit meer een te donkere foundation jongens, hoe leuk is dat! Een tube van 30 ml kost trouwens € 9,44 en dat is heel betaalbaar als je slechts een snufje per keer nodig hebt.
 
nyx pro foundation mixer witte foundation
 
KNEIPP EELTCREME 
 
Een tijdje geleden voelden mijn hielen droog, ruw en gebarsten aan. Ik smeerde ze in met deze Kneipp eeltcrème en al na het eerste gebruik merkte ik verschil. Mijn hielen voelden meteen een stuk zachter aan. Ik vind de geur van calendula en sinaasappelolie ook lekker ruiken, en dat is niet onbelangrijk bij een product dat je aan je voeten smeert. Ik masseer mijn hielen iedere avond in met dit product, een heerlijk me-time momentje voor het slapengaan, en mijn huid is er echt op vooruitgegaan.   
 
kneipp eeltcrème
NIVEA SUN AFTER SUN BRONZE
 
Het zonnetje schijnt volop en dat is ook te zien aan mijn huid. Ik heb een heel lichte huid die snel verbrand dus een goede aftersun is absoluut een must voor mij. Momenteel gebruik ik de aftersun bronze van NIVEA en daar ben ik heel tevreden over. Deze aftersun hydrateert en verzacht niet alleen goed, maar bevat ook natuurlijk Pro-Melanine Extract die je bruine kleurtje verlengt en dat vind ik heel fijn. Ik merk inderdaad dat mijn bruine kleur langer blijft hangen en dat ik niet direct weer wit ben. De lotion ruikt lekker, trekt snel in mijn huid en plakt niet. Helemaal top dus!
 
nivea sun aftersun bronze
Wat zijn jouw favoriete beauty producten van dit moment?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

8 reacties

    1. Ik wilde al gaan zeggen dat ik die van NYX wil proberen, maar dan ga ik eerst bij de Kruidvat kijken. Ik heb juist andersom als jij Vanessa, of ze zijn te licht of te donker. Dan kan ik hem mixen met donkere foundation voor de juist kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *