Mijn beauty favorieten van dit moment

Geplaatst door
Het is al ontzettend lang geleden dat ik een beauty artikel heb geschreven. Best jammer, want achter de schermen hou ik nog steeds van make-up en verzorging. Vandaag breng ik daar verandering in met een favorieten blogje. Een artikel waarin ik een aantal beauty items bespreek die op dit moment favoriet zijn van mij. Ben je benieuwd naar welke beauty producten ik graag gebruik? Lees dan snel verder!
mijn beauty favorieten van dit moment

NIVEA MICELLAIRE REINIGINGSDOEKJES 3-IN-1

 
Als kersverse mama heb ik geen tijd om mijn gezicht uitgebreid te reinigen. Het moet meestal snel gaan in de badkamer en daarom gebruik ik de NIVEA micellaire reinigingsdoekjes. Ik vind dit serieus de beste reinigingsdoekjes die ik ooit heb gebruikt. Ze zijn goed vochtig, ruiken lekker fris en ze reinigen mijn gezicht prima. De doekjes verwijderen ook vlot mijn make-up zonder dat ik hard hoef te wrijven. Na gebruik voelt mijn huid schoon, fris en zacht aan. Ik heb niet het gevoel dat ik “maar” reinigingsdoekjes heb gebruikt en dat vind ik zo fijn. 
 
CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE HIGH COVERAGE CONCEALER
 
Ik heb altijd al last gehad van donkere kringen onder mijn ogen en sinds ik mama ben is dit zeker niet verbeterd. Een goede concealer is dan ook onmisbaar voor mij. Mijn favoriet van dit moment is de Catrice concealer in de kleur 010 Porcellain, de lichtste kleur voor mijn bleke huidje. Het is niet zo dat de donkere kringen helemaal verdwenen zijn, maar het verschil is absoluut te zien. Mochten jullie nog goede (budget) concealers kennen, laat het dan zeker weten bij de reacties! 
 
I HEART MAKE-UP FIXING SPRAY
 
Nog een product dat onmisbaar is in mijn make-up routine is een fixing spray. Sinds ik een fixing spray gebruik kan ik niet meer zonder. De spray van I Heart Make-Up zorgt ervoor dat mijn make-up minder poederig is, een natuurlijke glow heeft en de hele dag mooi blijft zitten. Ik merk echt verschil met en zonder deze spray. De geur is iets minder maar dat neem ik voor lief gezien je er na enkele seconden niets meer van ruikt. 
 
KRUIDVAT ANTI-KLIT SPRAY KERATIN HAIR REPAIR
Ik heb veel en dik haar dat snel klit. Vroeger zag ik er iedere keer tegenop om mijn haar te kammen nadat ik het had gewassen. Tot ik de Kruidvat anti-klit spray ontdekte, wat een verschil! De spray maakt mijn haar direct gemakkelijk doorkambaar, zacht en glanzend. Daarnaast ruikt het product ontzettend lekker en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Je mag de spray ook gebruiken op droog haar maar dat doe ik liever niet omdat mijn haar dan gaat kroezen. 
 
ACTION FACIAL SHEET MASK WITH AVOCADO & COLLAGEN EXTRACT
 
Iets waar ik weinig tijd voor heb maar waar ik echt van kan genieten is een gezichtsmaskertje. Mijn favoriete gezichtsmasker van dit moment is het sheet masker van de Action met avocado en collageen. Het masker zou het ontstaan van fijne rimpeltjes helpen te verminderen. Persoonlijk merk ik daar niets van maar dat vind ik ook niet erg. Ik gebruik het masker heel graag vanwege de frisse werking en de lekkere geur. Perfect voor als je huid een frisse oppepper kan gebruiken en je even heerlijk wilt ontspannen. 
Wat zijn jouw beauty favorieten van dit moment? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

  1. Ik gebruik die concealer om onzuiver- en roodheden mee weg te werken en dat doet ie prima! 🙂 De anti-klitspray klinkt goed, alleen jammer van de siliconen.

  2. Ik heb ook de antiklit spray en die vind ik ook zo goed! Ik heb nu van Cien (LIDL) de heat protection spray en de haarverstevigingsmousse en die bevallen mij prima!

Reacties zijn gesloten.