5 x leuke behang prints

Geplaatst door
De herfst komt stilaan dichterbij: de perfecte tijd om je interieur nog een opfrisser te geven of om die ene kamer op te knappen. Heb je geen zin of het budget om allemaal nieuwe meubels aan te schaffen? En vind je je muren eigenlijk een beetje saai? Dan is behang de ideale oplossing. Dit hoeft niet altijd duur te zijn én je hebt een ruime keuze. Bovendien is behang vaak gemakkelijk aan te brengen. Je kunt natuurlijk gaan voor een effen behang, maar met behang met een leuke print maak je er echt iets unieks van. Om je een beetje te inspireren, heb ik vijf leuke behang prints voor je op een rijtje gezet. Zo is er vast wel iets wat bij jouw woonstijl past!
behang geometrische grafische print

1. BEHANG MET BLOEMENPRINT

Ben jij een echte bloemenliefhebber? Dan is behangpapier met bloemenprint helemaal jouw ding! Je kunt kiezen voor donkerder behang met felgekleurde bloemen, maar ook voor een bloemenprint in zachte kleuren. Het Orchid behang is een mix van beide, opvallende bloemen op een rustige achtergrond. 
 
behang bloemenprint
2. BEHANG MET DIERENPRINT
Geef je huis een speelse en dierlijke look met dierenprint behang. De kleinste onder ons kunnen op safari gaan in hun eigen kamer als je bijvoorbeeld een behang met de dieren uit de jungle op de muur plakt. Voor je eigen slaapkamer mag het dan weer romantischer. Wat denk je bijvoorbeeld van het Flamingo behang, een ontwerp uit de collectie van Cole & Son
 
behang dierenprint
3. BEHANG MET MARMER PRINT
 
Een trend die niet meer weg te slaan is uit de interieurwereld: marmer. En dan heb ik het niet alleen over marmer woonaccessoires, maar ook over behang met marmer print. Met het marble behangpapier van Ferm Living ziet je muur er een stuk stijlvoller uit. Heel mooi voor in de keuken!
 
behang marmer print
4. BEHANG MET GRAFISCHE EN GEOMETRISCHE PRINT
 
Grafische en geometrische vormen passen ook goed op behang. Ze geven de ruimte een bijzonder en uniek karakter, en kunnen zelfs voor een optische vergroting of verkleining zorgen. Het blauwe Lines behang met gouden lijnen creëert een subtiel, minimalistisch en strak patroon op je muren. 
 
behang geometrische grafische print
5. SLOOPHOUT BEHANG
 
Mag het nog een tikkeltje stoerder? Dan kom je wellicht uit bij design behang prints met bijvoorbeeld een houtstructuur of een afbeelding met planken. Het lijkt alsof je muren echt van hout zijn, maar eigenlijk is het behangpapier. Sloophout behang creëert een warme sfeer maar zorgt tevens voor een inrichting met karakter. 
 
sloophout behang
 
Welk soort behang vind jij het leukste?
 
Samenwerking
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

Reacties zijn gesloten.