Een complete kinderkamer inrichten

Geplaatst door
Het inrichten van de slaapkamer van je kind kan nog een hele klus zijn. Jij kijkt vooral naar de praktische kant, maar je kind wil natuurlijk dat ene prinsessen bed of die stoere hoogslaper. Maar ik heb goed nieuws! Met een complete kinderkamer kun je een praktisch ingerichte slaapkamer er ook heel leuk uit laten zien. En daar scoor je punten mee bij de kids!
 
complete kinderkamers meisjes

BESPAREN OP EEN COMPLETE KINDERKAMER

 
Met een complete kinderkamer hoef je niet meer zelf op zoek naar meubels die bij elkaar passen. Dat hebben de interieurspecialisten al voor je gedaan. Je koopt een interieur waarvan de meubels op elkaar zijn afgestemd, zodat jij alleen nog maar aan de aankleding hoeft te denken. Bovendien bespaar je op een complete kinderkamer vaak veel geld omdat ze compleet worden aangeboden. 
 
INHOUD VAN DE COMPLETE KINDERKAMER
 
De kinderkamers bestaan uit een kinderbed, een kinderkledingkast en een nachtkastje. Sommigen bevatten zelfs nog een bureau, handig voor als je kind al wat ouder is. Een tip: kijk ook eens bij de complete kinderkamers met een hoogslaper, want daar zit vaak al een bureau onder. Dat scheelt ruimte en slapen in een hoogslaper is natuurlijk extra leuk. 
 
Kijk ook goed of het bed een bedbodem heeft en of er een matras bij de kamer zit. Een kinderkamer is tenslotte niet compleet als je er niet meteen in zou kunnen slapen.

complete kinderkamers jongens
WAAR MOET DE KINDERKAMER AAN VOLDOEN?
 
Om de keuze voor een complete kinderkamer wat makkelijker te maken, raad ik je aan van tevoren een lijstje te maken met de eisen waar de kamer aan moet voldoen. Gaat je kind er alleen slapen of moet er ook gestudeerd worden? Moet er ruimte zijn om te spelen of is je kind daar te oud voor? Als je al je wensen en eisen op een rijtje zet, bepaal je snel en eenvoudig welke kinderkamers wel en niet interessant voor je zijn. 
 
COMPLETE KINDERKAMER KOPEN
 
Als je een keuze hebt gemaakt, bestel je je complete kinderkamer tegenwoordig gemakkelijk online. Maar natuurlijk kun je ook een winkel bij jou in de buurt bezoeken. Ik kan me goed voorstellen dat je de meubels eerst eens in het echt wilt bekijken.

complete kinderkamers jongens
Weet je al welke kinderkamer jij kiest?
 
Samenwerking
Veel liefs,
Vanessa xxx

4 reacties

  1. Mooi zijn ze! Wij hadden geen eigen kinderkamer, toen wij nog op een kleine flat woonden, was de kinderkamer ook op onze slaapkamer. Een wieg en commode, dat was het eigenlijk ;

Reacties zijn gesloten.