Dé behangtrends van dit moment

Geplaatst door
Ben je je effen muur een beetje beu? Of ga je binnenkort verhuizen en moet je beslissen wat je met de wanden wil doen? Als je niet bang bent voor wat kleur en prints, is het een goed idee een mooi behangetje met print te overwegen. Zeker in 2017 kon de variatie in behangtrends ook eigenlijk niet groter zijn. De keuze in behangprints is enorm, van klassiek of modern tot Scandinavisch. Welke woonstijl je dus ook hebt, er zit altijd wel iets van jouw smaak bij. Weet je alleen nog niet zo goed welk behang je zou willen? Dit zijn de behangtrends van dit moment!
 
behang trends 2017

STEENLOOKBEHANG

Is industrieel wonen helemaal jouw ding? Dan zou je (bak)steenlook-behang misschien wel helemaal geweldig kunnen vinden. Bovendien is er binnen baksteenbehang ook weer een grote variatie aan kleuren en soorten te vinden, dus je hebt er ook nog eens veel keuze in.
 
baksteen steenlook behang
BLOEMENBEHANG
 
Ben je wel een beetje een romantisch type dat houdt van bloemenprints en een lieflijk interieur? Bloemenbehang kan dan de perfecte match voor je zijn. Houd er wel rekening mee dat zo’n behang er echt uit zal springen. Je zult de rest van je interieur dus wat rustiger moeten houden.
 
bloemen behang
 
GRAFISCH BEHANG
 
Strak, natuurlijk en Scandinavisch: dan ga je al gauw richting een grafisch behang. Veel uitleg hierover is niet nodig, dus laat je inspireren door de beelden.
 
HOUTLOOKBEHANG
 
Scandinavisch hoeft niet alleen grafisch te zijn, ook houtlookbehang past hier perfect bij. Zo haal je de natuur echt in huis. Bovendien kan dit soort behang ook wat meer op de achtergrond blijven. Je kunt zo’n behang dus prima combineren met mooi Scandinavisch of modern designmeubilair.
 
KLASSIEK BEHANG
 
Wil je de sfeer van een statig pand in huis halen? Of ben je gewoon al een klassiek type? Trek dit door op de muur en ga voor behang met klassieke print.
 
BOTANISCH BEHANG
Last but not least: breng je huis in botanische sferen met botanisch behang. Zeker als je al verliefd bent op de urban jungle trend, is dit perfect voor je interieur. Hoe haal je immers meer de natuur in huis dan met groen en planten(print)?
 
botanisch behang urban jungle
Welke behangtrends vind jij het mooiste?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

6 reacties

  1. Dat stenen behang is tof, maar zal bij ons niet passen vanwege onze meubels. Die bladeren (organisch) vind ik echt prachtig, ik zou zo een muurtje er wel mee willen behangen!

  2. Interessant artikel baksteenbehang vind ik zeer prachtig geeft een rustgevend gevoel!

  3. Hallo Vanessa,

    Waar kan ik het botanische urban jungle behang vinden van jouw afbeelding
    Wilma Lentjes

    1. Dag Wilma, je kunt het behang kopen op Kwantum.be of Kwantum.nl, afhankelijk van waar je woont. Groetjes!

Reacties zijn gesloten.