Heerlijk genieten van de zon onder je parasol

Geplaatst door
Het is nu volop zomer, ideaal om buiten te genieten van het mooie weer. Maar bescherm je je huid wel voldoende tegen de zon? Een zonnebrandcrème smeren is een goed begin, maar ook een parasol is onmisbaar in je tuin. Naast de standaard modellen parasols zijn er ook prachtige design parasols. Kijk je mee naar mijn favorieten?
 
design parasols

Een parasol is ontzettend belangrijk bij zonnig weer. Deze zal je niet alleen beschermen tegen de felle stralen van de zon, maar een parasol kan ook een echte sfeermaker zijn zodra het ’s avonds begint af te koelen. Zo kan je op ieder moment van de dag genieten van het buiten zijn. Design parasols zijn er zowel staand als zwevend, keuze genoeg dus. Het strakke design past zowat in iedere moderne tuin. Bovendien is de design parasol gemakkelijk te combineren met andere tuinmeubelen.
design parasol emu shade zweefparasol
Er zijn twee merken die eruit springen voor mij: Extremis en EMU design. Extremis is een Belgisch designmerk wat zich kenmerkt door een prachtige outdoor collectie. Ideaal als je naast een parasol ook op zoek bent naar design tuinmeubelen. Daarnaast is EMU design ook een favoriet op vlak van design tuinmeubelen, deze bestaan al sinds 1951! EMU onderscheidt zich door zowel modern als klassiek te zijn, en die combinatie is een schot in de roos.
design parasol emu shade zweefparasol
Mijn grote favoriet is de EMU Shade Zweefparasol. Ik vind het moderne design ontzettend mooi en ik krijg er een instant vakantiegevoel van. Daarnaast is een zwevend model zeer handig omdat deze gewoon naast de andere tuinmeubelen kan staan. De parasol biedt de mogelijkheid om te keren en dat is natuurlijk super handig aangezien de zon ook draait. Heerlijk genieten van de zon onder je parasol! 
Heb jij al een design parasol in je tuin?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx 

5 reacties

  1. Leuk artikel om te lezen persoonlijk heb ik geen design parasol maar vind wel de zweefparasol zeer mooi en handig!

  2. Met zonnig weer hebben wij ook een parasol in de tuin staan. Wanneer ik thuis ben, en ik een tijdje in de zon heb gezeten, verplaats ik me daarna ook naar de parasol. Even een beetje afkoelen in de schaduw. Ook krijg ik altijd zo'n hoofdpijn als ik lang in de zon zit, dus even onder de parasol zitten helpt vaak al.

Reacties zijn gesloten.