Hoe ziet mijn droomtuin eruit?

Geplaatst door
Ik kijk er naar uit om later een huis met tuin te hebben. Mijn huidige appartementje is heel fijn, maar alleen een balkon biedt voor mij te weinig ‘buiten zijn’. Natuurlijk kan ik naar het park gaan voor mijn dagelijkse portie vitamine D, maar er gaat toch niets boven een eigen plekje buiten waar je ongestoord kan zonnen en barbecuen. Omdat het nog wel even duurt voor het zover is, fantaseer ik alvast over mijn droomtuin en vertel ik hoe die eruit ziet. 
droomtuin tuinmeubelen tuinset
1. GRAS
 
Gras in je tuin is voor mij een absolute musthave. Misschien iets wat ik van thuis uit heb meegekregen, want bij ons thuis bestond de tuin voor het grootste gedeelte uit gras en dat vond ik superleuk. Helaas is het ook een hele klus om het gras bij te houden en daarom is het misschien een optie om naar kunstgras te kijken. 
 
2. PLANTEN
 
Mooie planten mogen zeker niet ontbreken. En dan het liefst grote planten die duidelijk aanwezig zijn, niet zo van die wegvallertjes. Ik heb geen groene vingers (vandaar ook kunstgras) dus mijn voorkeur gaat naar planten die weinig onderhoud nodig hebben. 
 
3. TUINMEUBELEN
 
Met design tuinmeubelen wordt het zomers pas echt genieten in de tuin. Heerlijk om lange zomeravonden in door te brengen met familie en vrienden. Uiteraard met de nodige wijntjes en hapjes, het liefst rechtstreeks van de barbecue. Yummy!

droomtuin tuinmeubelen tuinset
Ik vind de Arc en Ciel tuinset van het merk EMU ontzettend mooi. De kleurrijke tafels en stoelen geven je meteen dat Mediterraanse vakantiegevoel en dat vind ik heel leuk. Verder zou ik de tuin nog aankleden met andere design tuinartikelen zoals bijvoorbeeld mooie tuinlampen.  
 
4. HANGMAT

Een hangmat is echt ideaal om in vakantiestemming te komen. Hoe heerlijk is het om uren in een hangmat te liggen? Zonnebril op, boekje lezen en chillen maar! Ik zou sowieso een hangmat in een vrolijk kleurtje kiezen.


5. JACUZZI

Het lijkt me heerlijk om een jacuzzi in de tuin te hebben. In de buitenlucht genieten van de natuur om je heen terwijl je lichaam en geest helemaal ontspannen. Ik zou de jacuzzi onder een afdakje plaatsen zodat ik er het hele jaar door plezier van heb. Het is natuurlijk een dure aankoop maar dromen mag hè? Ondertussen doe ik het wel met een klein, plastieken zwembadje 😉

Hoe ziet jouw droomtuin eruit?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

8 reacties

  1. Dat klink echt als een droomtuin! Ik zou ook graag gras in de tuin willen. Dit lijkt mij simpeler dan heel veel planten die allemaal weer wat anders nodig hebben. Natuurlijk wel met paar potten met planten erbij.

  2. Wij hebben een grote tuin en na de verbouwing kunnen we er eindelijk aan beginnen om er iets van te maken. Ik zou naast gras ook graag een moestuin hebben en wat kippen.

  3. Oh een jacuzzi zou ik ook wel willen hebben hoor, haha :p
    Momenteel hebben we een balkon en die staat echt pal in de zon en wind dus echt veel kan ik er niet mee, ik kan ook niet wachten totdat ik een huis met tuin heb!

  4. Ik denk vooral nu aan mijn droomhuisje zoals je weet en hopelijk wordt dat heel snel werkelijkheid. Er is in ieder geval een mooie kans nu!

Reacties zijn gesloten.