Fleur je woonruimte op met muurstickers

Geplaatst door
Het is inmiddels weer rustig en vrij zonnig lenteweer. Kan jouw woon-, slaap- of kinderkamer wel wat fleur gebruiken? Met muurstickers kun je je woonruimte binnen enkele minuten compleet omtoveren.  
 
muurstickers lente

FLEUR JE WOONRUIMTE OP
 
Je hoeft het natuurlijk niet te houden bij één soort muursticker. Laat je fantasie de vrije loop. Dus verras jezelf en combineer verschillende muurstickers. Wat vind je bijvoorbeeld van stippen muurstickers? Die kun je perfect combineren met de hippe sterren of hartjes. Maar er is méér. Zelfs voor de slaapkamer, woonkamer of studeerkamer zijn er trendy muurstickers. Kies voor de romantische paardenbloem muursticker of een populaire boomsticker met fotolijstjes. Zo wordt je elke dag wakker met mooie herinneringen. Er zijn genoeg mogelijkheden de sfeer neer te zetten die bij jou past. 
Ben je meer tekstueel aangelegd? Bedenk dan een leuke originele spreuk of quote voor aan de muur. Je kunt zelf de kleur en de afmeting bepalen. Zo is voor iedere ruimte wel een passende muursticker te vinden of te maken.
 
muurstickers kinderkamer
LENTE IN JE KINDERKAMER
 
Wat is het fijn spelen en slapen in een vrolijke kinderkamer. Heb je al eens gedacht om je kamer om te toveren tot een prachtige dieren jungle? Een muur vol met aapjes, vogels en uiltjes. Zo word je kind elke ochtend wakker tussen de dieren.
 
AANBRENGEN VAN MUURSTICKERS
 
De stickers zijn heel eenvoudig aan te brengen. En is het even niet goed gelukt? Geen nood, vaak kun je de sticker er gewoon weer afhalen en opnieuw bevestigen. Zonder schade. De muurstickers zijn gemaakt van duurzaam vinyl of PVC en gaan jaren mee. Ideaal voor als je snel uitgekeken bent op een interieur! 
 
Kijk snel voor inspiratie op muurstickerstunter.nl en voordat je het weet kun je genieten van bijzondere nieuwe decoraties in je woonruimte. Plakken maar!
 
Wat vind jij van muurstickers in huis?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Ik vind de stickers super mooi vooral de paardebloem sticker vind ik geweldig!

  2. Leuk artikel om te lezen zeer mooi deze muurstickers voor de kinderkamer vooral deze met dieren super!!

  3. Super gaaf! Zou zeker wat voor in ons huisje zijn! Maar voor een kinderkamertje ooit helemaal geweldig natuurlijk!

  4. Muurstickers maken een ruimte wel gelijk een stuk leuker! Zelf heb ik wat muurstickers (van de IKEA) in de gang, beetje in een game thema wat goed past bij ons 🙂

  5. Die kinderkamer is schattig, zeg! Mijn vriend heeft een hele tijd terug een boom op de muur geschilderd in het appartementje aan de zee van z'n ouders. Kroop nét iets meer tijd in, maar is natuurlijk wel origineel.

Reacties zijn gesloten.