Kruidvat Pure & Nature douche producten

Geplaatst door
Bewust en gezond leven is meer dan lange fitnesssessies, superfoods en sportcoaches. Het betekent zorgen voor jezelf en voor je omgeving. Kruidvat Pure & Nature is ontwikkeld vanuit een passie voor schoonheid en de natuur. De combinatie van biologische ingrediënten is perfect afgestemd op de huid. Een genot voor jezelf en vriendelijk voor het milieu.
 
kruidvat pure & nature douchegels douchecrème
Kruidvat Pure & Nature douchegels en douchecrème zijn NATRUE gecertificeerd:
– Milde reiniging op basis van plantaardige wasactieve stoffen
– Zonder synthetische kleur- en geurstoffen en conserveringsmiddelen
– Zonder siliconen, paraffine- en minerale olie
– Dermatologisch goedgekeurd
Genieten betekent voor iedereen iets anders, daarom ontwikkelde Kruidvat drie verschillende nieuwe doucheproducten, eentje die bij elk type persoonlijkheid past.
VANILLA & ORANGE PAMPERING SHOWER CREAM
Deze verzorgende douchecrème met bio-sinaasappelextract en bio-vanille is pure verwennerij. De rijke crème maakt elke douchebeurt relaxend en zacht. 
 
kruidvat pure & nature vanilla orange pampering shower cream douchecrème
ALOE VERA & MATCHA REFRESHING SHOWER GEL
Deze vitaliserende douchegel met bio-aloë vera en bio-matcha geeft het gevoel van pure frisheid. Aloë vera staat bekend om z’n verkoelende en verfrissende werking en matcha zit vol antioxidanten. 
 
kruidvat pure & nature aloe vera matcha refreshing showergel douchegel
SUNFLOWER & OLIVE OIL SENSITIVE SHOWER GEL
Deze douchegel met bio-zonnebloemolie en bio-olijfolie reinigt de huid bijzonder mild, zonder deze uit te drogen. Ongeparfumeerd & pH-huidneutraal, zo kunnen ook mensen met een gevoelige huid genieten van een verzorgende douche.
 
kruidvat pure & nature sunflower olive oil sensitive showergel douchegel
VERKRIJGBAARHEID EN PRIJS
De nieuwe Kruidvat doucheproducten zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar in alle Kruidvat winkels en online via de webshop. De shower cream en showergels in tube van 200 ml kosten 2,49 euro.
 
Vanilla & Orange lijkt mij het lekkerste! Welke douchegel heeft jouw voorkeur?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Ziet er goed uit! Binnenkort eens ruiken. Mij lijkt de Vanilla & Orange het lekkerst ruiken maar ik ben ook wel benieuwd naar de Sundlower & Olive Oil.

  2. Ziet er heerlijk uit mijn voorkeur gaat naar de sunflower olive oil!

  3. Ooh, klinkt echt goed! Zo'n producten trekken altijd mijn aandacht. Ik zou die met vanille en sinaasappel wel eens willen proberen.

Reacties zijn gesloten.