Geboortekaartjes zelf maken

Geplaatst door
Als je in verwachting bent en op zoek gaat naar het ideale geboortekaartje, dan heb je online heel veel keus. Verschillende aanbieders van geboortekaartjes bieden enorme collecties aan: van klassiek tot heel modern en van lief tot juist heel stoer. Vind daar maar eens precies dat ene geboortekaartje dat jij zoekt. Iets met …. speld en een hooiberg?
 
Hands Holding Baby Shoes FreeDigitalPhotos.net

EEN SITE DIE JE GEZIEN MOET HEBBEN: GEBOORTEPOST.NL

 
Een site die je sowieso gezien moet hebben, is Geboortepost.nl. Dit Nederlandse bedrijf bestaat al sinds 2004, en is mede dankzij deze 13 jaar ervaring een betrouwbare leverancier gebleken voor vele duizenden jonge ouders. De allereerste review op de site dateert van 2005. Klanten geven deze site gemiddeld een 9,8! 
 
GEBOORTEKAARTJES KANT-EN-KLAAR OF ZELF MAKEN
Je kunt je geboortekaartje kiezen uit de online collecties, dat is over het algemeen het makkelijkst. Je hebt letterlijk keus uit duizenden verschillende designs, die vaak nog op maat voor je kunnen worden aangepast ook. Je hoeft dan alleen de teksten nog maar aan te passen, en je geboortekaartje is al klaar. Maar als je niet het geboortekaartje wilt sturen dat al veel meer mensen hebben gestuurd, of als je precies weet hoe je het geboortekaartje hebben wilt maar dat nergens online vindt…. dan kun je ook je geboortekaartje helemaal zelf maken. 
 
geboortekaartje rosalie
GEBOORTEKAARTJES ZELF MAKEN
 
Geboortekaartjes zelf maken is helemaal niet moeilijk. Je hoeft er ook geen speciale software of App voor te installeren. Vanaf je laptop, tablet of zelfs smartphone maak je in een handomdraai je geboortekaartje helemaal zelf! Ook als je niet zo handig met computers bent, zul je zien dat het eigenlijk heel erg goed te doen is! Geboortekaartjes DIY dus. Op de site tref je vele achtergrondjes, afbeeldingen en illustraties die je zo in je geboortekaartje kunt plaatsen. En voor je teksten kun je kiezen uit veel verschillende lettertypes, zo maak je je kaartje helemaal af!
 
GRATIS PROEFDRUK VAN JE GEBOORTEKAARTJE
 
Als je geboortekaartje bijna klaar is, dan bestel je een proefdruk. Je geboortekaartje wordt dan echt gedrukt en met de post verzonden, zodat je vast kunt zien hoe het geboortekaartje gaat worden. Bij Geboortepost is de eerste proefdruk helemaal gratis, dan betaal je zelfs geen verzendkosten. Altijd bestellen dus! Je kunt dan kijken of de kleuren mooi uitkomen, of de teksten goed leesbaar zijn (en of je niet per ongeluk een foutje hebt gemaakt) en op welk papiersoort jouw ontwerp het beste tot z’n recht komt.
 
geboortekaartje luuk
VOORDELEN VAN GEBOORTEPOST.NL
 
Ieder bedrijf heeft zo z’n pluspunten. Wat ik sterk aan Geboortepost.nl vind, is dat ze een goede kwaliteit drukwerk leveren (het zijn gewoon écht mooie kaarten!) voor een heel redelijke prijs. Ook als je maar een paar kaartjes nodig hebt, dan ben je voor ongeveer anderhalve euro per geboortekaartje klaar. En dat is inclusief bedrukking op maat, inclusief envelop en BTW. Andere positieve punten zijn: geen verplichte reclame op je geboortekaartje, gratis digitaal geboortekaartje in hoge resolutie, unieke collectie met zelfs International Award winning designs, razendsnelle levering, eerste proefdruk helemaal gratis (je betaalt zelfs geen verzendkosten). 
 
GEBOORTEKAARTJES NAAR BELGIË
 
Als je je geboortekaartjes bij een Nederlandse site bestelt om in België te versturen, dan moet je met verschillende zaken rekening houden. Het allerbelangrijkste hierbij is het formaat. Veel (Nederlandse) geboortekaartjes zijn vierkant, en die zijn juist duur om met de Belgische post te versturen. Kies dus (als je niet te veel aan postzegels wilt betalen) geen vierkant geboortekaartje maar altijd een rechthoekige. En mochten ze het ontwerp dat jij had uitgekozen niet in een rechthoekig formaat hebben, vraag dan of ze het ontwerp voor je kunnen aanpassen. Bij Geboortepost.nl doen ze dat gratis! 
 
geboortekaartje tygo
Zou jij zelf je geboortekaartjes ontwerpen?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

8 reacties

  1. Interessant artikel om te lezen persoonlijk zou ik mijn geboortekaartjes zelf maken.

  2. Wij hebben ons kaartje niet zelf ontworpen maar hebben we voor eentje gekozen waar geen baby op stond omdat je die al zoveel ziet. Wij hadden sterretjes en wolkjes

Reacties zijn gesloten.