Favoriet: Diadermine micellair water

Geplaatst door
Of je nu wel of geen make-up draagt: het is belangrijk om je gezicht iedere ochtend en avond te reinigen. Reiniging van de huid is belangrijk om er schoon en fris uit te zien. Hoe schoner de huid, hoe beter de verzorgingsproducten zoals dag- en nachtcrèmes werken. Ik gebruik het liefst micellair water om mijn gezicht te reinigen. De voorbije jaren heb ik al heel wat micellaire waters ontdekt. Typ het woord ‘micellair water’ maar eens in de zoekbalk op mijn blog! Een favoriet van de laatste maanden is het Diadermine hydraterend micellair water. Ik ben er zo tevreden over dat ik er graag een review over wil delen. Lees je mee?
 
favoriet diadermine hydraterend micellair water

Het Diadermine hydraterend micellair water bevat micellen, kleine deeltjes die onzuiverheden, make-up en talg aantrekken en verwijderen. De huid wordt in alle zachtheid gereinigd. De formule met Aloë Vera en Panthenol is geschikt voor alle huidtypen. Ze reinigt gezicht en ogen en hydrateert. 

favoriet diadermine hydraterend micellair water
Ik gebruik micellair water zowel ’s ochtends als ’s avonds. ’s Morgens om mijn huid een snelle reiniging te geven, wat ook lekker verfrissend is, en ’s avonds om mijn make-up te verwijderen. Daarna breng ik mijn dag- of nachtcrème aan. Voor mijn normale huid is deze reiniging voldoende. Snel en gemakkelijk!

favoriet diadermine hydraterend micellair water

 

Het micellair water van Diadermine zit in een grote, doorzichtige fles van 400 ml en heeft een klikdop. De kleine opening is handig in gebruik. Ik breng wat product aan op een watje en ga er mee over mijn gezicht. Het reinigingswater voelt lekker fris en zacht aan op mijn huid. Hij reinigt mijn huid prima, alsook mijn (oog)make-up. Ik moet er wel bij vertellen dat ik geen zware oogmake-up draag, enkel oogschaduw en mascara. Ik weet dus niet zeker of hij ook goed eyeliner verwijderd. Na gebruik voelt mijn huid niet droog of trekkerig aan, maar net heel zacht en dat vind ik fijn. Het micellair water bevat ook nog eens Glycerine en Panthenol wat de huid zelfs hydrateert. Helemaal super dus! Na het reinigen breng ik mijn dag- of nachtcrème aan, welke goed intrekt.

ingrediënten diadermine hydraterend micellair waterAls laatste nog de volledige ingrediëntenlijst. Zoals je ziet, staat parfum onderaan de lijst wat wil zeggen dat er weinig van in zit. Dat is positief voor de gevoelige huidjes onder jullie. Handig om te weten is dat er ook een Diadermine micellair water voor de droge en gevoelige huid bestaat.


Het Diadermine hydraterend micellair water is o.a. te koop bij Kruidvat voor € 5,99 en dat vind ik een prima prijs voor een fles van 400 ml. Tip: bij Kruidvat is er regelmatig 50% korting op dit micellair water. 

Welk micellair water is jouw favoriet?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Bij dit soort producten denk ik altijd: 'Oh ja, dat moet ik eigenlijk ook doen!' Je huid reinigen lijkt me een hele goede zaak. Maar ik kan me zelf er nooit toe zetten….

    Huisvlijt

  2. Ik heb er eentje van de Action en een van Dr. Pierre Ricaud. Ik kan niet meer zonder, ideaal om je make-up eraf te halen!

  3. Micellair water gebruik ik zelf ook graag. Fijn om te weten dat deze ook een goed reinigingsproduct is. 🙂

  4. Sinds kort gebruik ik micellair water (van hema) maar ik ben nog niet helemaal overtuigd, misschien moet ik deze eens een keer proberen 🙂

  5. Sinds kort overgeschakeld van Garnier naar Diadermine en van die laatste ben ik meer tevreden dan over die van Garnier, wrijft gemakkelijker en maakt het gezicht heel zacht. Enkel de sterkere, geparfumeerde geur vind ik minder aangenaam bij Diadermine, maar het is de enige die waterproof oogmake-up kan verwijderen, dat krijg ik bij de blauwe, groene en roze fles van Garnier niet klaar (misschien wel met de gele fles, waar olie bij in zit, maar het lijkt me nogal vettig voor de rest van het gezicht).

Reacties zijn gesloten.