De leukste verhuiskaarten maak je zelf!

Geplaatst door
Ga je binnenkort verhuizen? Dan breekt er een drukke en stressvolle periode aan. Spullen moeten worden ingepakt, het nieuwe huis moet misschien worden verbouwd en er zijn een heleboel praktische zaken waar je aan moet denken. Daarnaast is het belangrijk dat er ook verhuiskaarten worden verstuurd. Je familie, vrienden en kennissen willen natuurlijk graag weten waar je gaat wonen. 

verhuiskaarten drukken bron foto adobe stock

Het is altijd leuk om je familie, vrienden en kennissen te laten weten dat je bent verhuisd. Dit kan via een saaie standaard e-mail of een Facebook bericht, maar een verhuiskaart is toch veel origineler en persoonlijker? 

 
Tegenwoordig is het heel gemakkelijk om zelf verhuiskaarten te maken. Je hoeft niet meer bij een drukker langs te gaan (het mag natuurlijk wel) omdat je via het internet de leukste kant-en-klare verhuiskaarten kunt laten maken. Voor de creatievelingen onder ons is het een fluitje van een cent om een eigen ontwerp te maken. Je zou er bijvoorbeeld een foto van je nieuwe huis op kunnen zetten, van jou en je partner, van je hond of kat naast een verhuisdoos… Kortom, wat jij maar leuk vindt. Je kunt natuurlijk ook een persoonlijk tekstje toevoegen, maar iets wat je zeker niet mag vergeten is je nieuwe adres!

Verder kan je o.a. kiezen uit verschillende soorten papier, vouwwijzen, lettertypes, afmetingen van je kaarten en enveloppen. Op die manier kan je de verhuiskaarten zo origineel en persoonlijk maken als je zelf wilt. Daarna laat je de verhuiskaarten drukken en worden ze zo snel mogelijk naar je verzonden.   
 
Een voordeel aan deze verhuiskaarten is dat je ze allemaal in één keer kunt bestellen en je hoeft er niet eens de deur voor uit. Daardoor hou je meer tijd over voor andere zaken zoals het uitpakken van je spullen, opruimen en klussen.
 
Zou jij zelf je verhuiskaarten ontwerpen? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

6 reacties

  1. Leuk artikel om te lezen ziet er mij handig uit om zelf je verhuiskaarten te maken!

  2. Leuk idee. Nooit over nagedacht, wij geven het alleen door aan de post dat ze alles moeten doorsturen..

  3. Het lijkt mij wel een goed idee en handige tip voor de verhuiskaarten zelf te maken.

Reacties zijn gesloten.