Opgemaakte producten januari 2017

Geplaatst door
De eerste maand van 2017 zit er alweer op, tijd voor mijn opgemaakte producten! Dit keer is mijn mandje niet zo vol, maar de ene maand maak je nu eenmaal meer producten op dan de andere maand. Kijk je gezellig mee?
 
opgemaakte producten januari 2017

rituals the ritual of light happy buddha foam
RITUALS THE RITUAL OF LIGHT BATH FOAM *
 
Dit badschuim komt uit The Ritual of Light collectie, de winter limited edition van Rituals. Het badschuim is verrijkt met de verfrissende eigenschappen van zoete sinaasappel in combinatie met de verwarmende geur van kaneel, echt heerlijk! Het badschuim is rijk en zacht. Je hebt maar een klein beetje nodig om te genieten van een heerlijk winters schuimbad.
 
RITUALS HAPPY BUDDHA FOAMING SHOWER GEL *
 
Deze mini douche foam zat in de Rituals adventskalender en heb ik met veel plezier gebruikt. Ik had nog geen ervaring met de Happy Buddha lijn dus dat kwam goed uit. De douche foam ruikt fris en fruitig door de zoete sinaasappel, maar tegelijk ook warm door de ceder. Opnieuw een heerlijke combinatie! 
 
nivea repair & targeted care shampoo action haarmasker daily defense
 
NIVEA REPAIR & TARGETED CARE SHAMPOO *
 
Deze NIVEA shampoo is geschikt voor droog en verzwakt haar. De shampoo zou beschadigd haar herstellen en beschermen tegen haarschade en haarbreuk. Helaas heb ik hier niet zo veel van gemerkt. Misschien zou het effect beter zijn geweest mocht ik ook de conditioner uit deze lijn hebben gebruikt. De geur is wel heel lekker en blijft ook na het wassen nog een tijdje aanwezig.
 
DAILY DEFENSE ADVANCED DEEP CONDITIONER 
 
Dit haarmasker van de Action bevat keratine en jojoba om het (droge) haar te verzachten en te beschermen. Fijn is dat het masker slechts 3 minuutjes moet intrekken. Ik vind de geur en de textuur heerlijk, de werking vind ik niet zo bijzonder. Ik heb al betere haarmaskers gehad, maar deze pot kost dan ook slechts € 1.89. Leuk om eens te proberen!
 
dove go fresh deodorant catrice liquid camouflage high coverage concealer
DOVE GO FRESH DEODORANT
 
De Dove deodorants blijven mijn favoriete deo’s. De Go Fresh variant met granaatappel en citroen ruikt lekker fris en fruitig. Hij beschermt mijn oksels tegen nare geurtjes en prikt niet na het scheren. Kortom, hij doet alles wat ik van een goede deo verwacht.
 
CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE HIGH COVERAGE CONCEALER
 
Het blijft een uitdaging om een goede concealer te vinden die de donkere kringen onder mijn ogen camoufleert én licht genoeg is voor mijn bleke huid (010 Porcellain). Deze budget concealer van Catrice doet goed zijn werk. Ik heb er soms wel een paar laagjes van nodig maar dat neem ik voor lief.
 
nivea soft crème kruidvat bodymilk spray
 
NIVEA SOFT HYDRATERENDE CREME *
Het merk NIVEA mag dan een tikkeltje ouderwets zijn, maar de producten doen wel goed hun werk en ze ruiken lekker. Ook over deze hydraterende crème ben ik heel tevreden. De crème heeft een lichte textuur, is niet vet en is geschikt voor de dagelijkse verzorging van gezicht, lichaam en handen. Ik heb de crème vooral gebruikt voor mijn droge benen. Deze pot is gepersonaliseerd met mijn naam en dat is natuurlijk extra leuk!
 
KRUIDVAT BODYMILK SPRAY ALOE VERA
 
Deze bodymilk spray vind ik superhandig! Hij is ideaal om je huid snel en gelijkmatig te hydrateren. Na het sprayen wordt de bodymilk met aloë vera en arganolie direct door de huid opgenomen waardoor je snel je kleren kunt aantrekken. Resultaat? Een heerlijk zachte huid zonder plakkerig of vet aan te voelen. Ook dit product heb ik vooral gebruikt voor mijn droge benen.
 
rituals the ritual of light candle geurkaars
 
RITUALS THE RITUAL OF LIGHT CANDLE *
 
Als laatste nog een Rituals geurkaars uit The Ritual of Light collectie. Deze geurkaars ruikt net als het badschuim naar zoete sinaasappel en warme kaneel, heerlijk! De geurkaarsen van Rituals zijn niet zo goedkoop maar ik vind de kwaliteit wel heel goed. Als ik deze geurkaars doe branden, dan ruik ik de geur ook écht, in tegenstelling tot sommige goedkope geurkaarsen. 
 
Zo, dit zijn mijn opgemaakte producten van januari. Laat me zeker weten wat jullie zoal hebben opgemaakt want dat vind ik altijd tof om te lezen!


* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.


Veel liefs,

Vanessa xxx

12 reacties

  1. Ik heb deze maand super veel producten opgemaakt. Ik ben nu eerst producten aan het op maken voordat ik nieuwe aanbreek 😉 Jammer dat je Rituals kaars op is, ik gebruik die potjes altijd om mijn sieraden in te bewaren.

  2. Aah wat een fijne producten heb je opgemaakt bijna jammer vooral die showerfoams van rituals die dan op zijn! Ik heb deze maand ook eentje daarvan op gemaakt :'( meh haha!

  3. Ooh die concealer moet ik ook eens proberen. Tot nu toe heb ik er nog geen kunnen vinden die goed is voor mijn lichte huid.
    Leuke blogpost trouwens. Het opmaken van dingen is nooit mijn sterkte kant. Ik begin altijd aan het nieuwe voor het vorige op is.

Reacties zijn gesloten.