Winactie: € 50 shoptegoed bij één van deze webshops!

Geplaatst door
Vandaag heb ik een superleuke winactie voor jullie! In samenwerking met TagCity mag ik een geschenkbon t.w.v. € 50 bij één van deze webshops weggeven: ICI PARIS XL, de Bijenkorf, Parfuma en Zalando. Als dat geen leuk Nieuwjaarsgeschenkje is? Hieronder vertel ik iets meer over TagCity en natuurlijk ook over hoe je kunt deelnemen aan deze toffe winactie.
winactie € 50 shoptegoed ici paris xl de bijenkorf parfuma zalando tagcity

WAT IS TAGCITY?
 
TagCity.be is een online platform voor kortingscodes. Hun doel is om jou te helpen besparen en dat is ontzettend leuk! Want geef toe, wie krijgt er nu niet graag korting als je een bestelling plaatst op het internet? Daarom zoeken ze elke dag opnieuw alle sites van de meest bekende webshops af, op zoek naar online kortingsbonnen. TagCity beschikt over 573 webshops zoals ICI PARIS XL, de Bijenkorf, Parfuma en Zalando. Keuze genoeg dus! Wil je graag kans maken op een geschenkbon t.w.v. € 50 bij één van deze webshops? Lees dan snel verder wat je moet doen. 

WAT MOET JE DOEN OM TE WINNEN?

Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres én laat weten wat jouw favoriete webshop van TagCity is.
 
HOE MAAK JE EXTRA KANS?
 
Volg mijn blog op Bloglovin, Facebook en Twitter + like / deel of retweet de winactie. 
 
LET OP!
 
Voor deze winactie kunnen enkel mensen uit België deelnemen, daar TagCity een Belgisch platform is. Deelnemen kan t.e.m. 13 januari 2017. De winnaar wordt gecontacteerd via e-mail en de geschenkbon zal via de post worden verstuurd. De geschenkbon van ICI PARIS XL kan zowel online als in de winkel worden gebruikt. 
 
Veel succes!
 
Liefs,
Vanessa xxx

45 reacties

 1. Heee, wow, eens een Belgisch platform met zo'n initiatief! Leuk! Ik doe heel graag mee, want mijn Vans zijn al heel erg versleten (niet meer te dragen in het openbaar maar ik doe het stiekem toch), dus het zou echt de max zijn als ik nieuwe kon bestellen via Zalando 🙂 Bedankt voor deze winactie Vanessa! <3 (ik volg je trouwens ook op Twitter en Bloglovin'). [[email protected]]

 2. Om eerlijk te zijn Ici-Paris zelf, altijd leuk om jezelf of iemand anders te verwennen. Met deze bon zou ik mijn vriendin alvast eens extra in de bloemetjes kunnen zetten. [email protected]

 3. Leuk! Ik waag ook nog eens mijn kans. 😉
  Zalando is sowieso mijn favoriete webshop. Ik bestel daar vaak kleren en schoenen. Zou goed van pas komen, zo'n bon! 🙂
  Ik volg je via Facebook,Bloglovin en Twitter.
  [email protected]

 4. Haha, heb ik net van alles gedeeld, zie ik dat de actie alleen voor Belgen is. Nouja, volgende keer doe ik weer mee hoor. 😉

 5. Jammer dat het hier in Nederland nog niet is, maar heb het in elk geval voor je gedeeld en getweet, want het is een heel toffe winactie. Succes allemaal!

 6. de bijenkorf! als kind woonde ik vlak bij Rotterdam en een uitje naar de Bijenkorf was een belevenis! Jammer dat we dat hier in België niet hebben. [email protected]

 7. De Bijenkorf natuurlijk !!! Leukste winkel met leukste merken en spullen natuurlijk haha 😛 ik ben al aan het duimen hihi <3

  mijn e-mail: [email protected]

  Groetjes Rabiye

 8. Ici Paris Xl 🙂

  Ik heb mijn mailadres doorgestuurd via een berichtje 😉
  Groetjes Stéphanie

 9. Wat een fijne actie! Ik doe graag mee hoor, had er zelf nog niet van gehoor maar het lijkt mij wel interessant. Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief. Er zijn echt enorm veel webshops haha maar ik ga voor Myprotein. Ik ben bodybuildingatleet en kan supplementen altijd gebruiken (en gymkleren want mijn kast hangt nog niet vol genoeg KUCH). Ik volgde je al via bloglovin, fb en twitter. @[email protected]

 10. Ik ken Tagcity al langer en heb er reeds gebruik gemaakt van kortingen, én natuurlijk ken ik ook hierboven beschreven webshops en maak ik daar eveneens gebruik van. Al kan deze winactie handig zijn om de enige uit het lijstje die ik nog moet ontdekken, de bijenkorf, een online bezoekje te brengen. Mijn mailadres: [email protected]

 11. Bart Smit want ik wil heel graag iets kopen voor onze kapoen als hij grote broer wordt.Ofwel zalando omdat ze daar zo mooie zwangerschapskledij hebben. [email protected] mvg Eline Vanparijs

 12. je voudrais participer pour Paris Xl qui est ma boutique préférée pour les parfums et aussi pour les produits Rituals je ne parle pas néerlanais mon e mail [email protected]

Reacties zijn gesloten.