TAG: I love Action

Geplaatst door
1 à 2 keer per maand breng ik een bezoekje aan de Action. Ik mag dus wel zeggen dat ik een trouwe klant ben. Ze hebben er altijd leuke spulletjes voor o.a. het interieur, huishouden, beautyproducten en meer. Ik kwam de I love Action tag tegen die bedacht is door Nicole en ik besloot dat deze tag mij op het lijf is geschreven als grote Action fan! Lees je gezellig mee? 
 
i love action tag

HOE VAAK BEN JE BIJ DE ACTION TE VINDEN?

Zo’n 1 à 2 keer per maand. Soms ga ik er langs omdat ik enkele dingen nodig heb, maar eigenlijk vind ik het ook gewoon leuk en inspirerend om er rond te lopen en van alles te ontdekken. Ze hebben er zoveel leuks!
 
HOEVEEL GEEF JE GEMIDDELD UIT BIJ EEN BEZOEKJE AAN DE ACTION?
Per keer ben ik gemiddeld € 30 kwijt, maar dan heb ik wel een grote zak vol met spullen. 
 
ZIJN ER DINGEN DIE JE BIJ ELK BEZOEK AAN DE WINKEL WEL MEE NAAR HUIS NEEMT?
 
Ja hoor. Ik koop er o.a. huishoudelijk gerief en schoonmaakmiddelen, grote wattenschijfjes, deodorant, tandpasta, haargel voor Glenn, waxinelichtjes, geurkaarsen en wraps.
 
WAT IS JE GROOTSTE MISKOOP?
 
Een hot balsem voor vermoeide en pijnlijke spieren. Helaas voelt deze balsem heel koel aan waardoor hij allesbehalve “hot” is te noemen, hij wordt zelfs niet warm. De beschrijving “voor een aangenaam warmte-effect” is dan ook een foutje denk ik.  
 
WAT ZOU JE DOEN ALS DE ACTION FAILLIET ZOU GAAN?
Ik zou het ontzettend jammer vinden aangezien de Action één van mijn favoriete winkels is, maar uiteindelijk kan je er toch niets aan veranderen. Misschien zou ik dan eens vaker naar de Zeeman of Wibra gaan, want dat zijn winkels die ik nu gewoon vergeet door de Action, terwijl ze daar ook best leuke dingen hebben. Al blijft de Action toch wel de allerleukste winkel door hun uitgebreide en goedkope assortiment, en ik denk niet dat ze snel failliet zullen gaan. 
 
interieur decoratie action
WAT IS HET GEKSTE WAT JE BIJ DE ACTION HEBT MEEGEMAAKT?
 
Een hevige ruzie aan de kassa tussen twee vrouwen. Ik weet niet meer waarover de ruzie precies ging, maar ik weet wel dat iedereen in de winkel hen kon horen roepen. Ze vlogen elkaar letterlijk in de haren. Het was op dat moment ook ontzettend druk in de winkel, heel awkward… Er is zelfs personeel van de Action moeten tussen komen want die vrouwen waren gewoon niet te stoppen.
 
NOEM IETS WAT ZE DAAR HEBBEN MAAR WAARVAN NIEMAND HET WEET
Goh, dat is een moeilijke vraag… Ik denk dat iedere Action liefhebber wel weet wat er zoal te koop is bij de Action. Zeker als je zoals ik iedere gang door loopt en alle nieuwe dingen in het oog houdt.   
 
HOELANG DUURT EEN GEMIDDELD BEZOEKJE?
 
Meestal zo’n halfuurtje en in die tijd heb ik de hele winkel wel gezien. Alleen als ik lang twijfel over dingen, dan kan dat halfuurtje wel eens uitlopen, haha!
 
GEBRUIK JE EEN LIJSTJE ALS JE ERHEEN GAAT?
 
Ja, ik maak altijd een lijstje met de dingen die ik nodig heb, maar uiteindelijk loop ik gewoon iedere gang door en koop ik altijd meer dan ik van plan was. Wie van jullie herkent dit?  
 
WAT ZIJN JE LAATSTE AANKOPEN VAN DE ACTION?
 
Ik heb het ticket niet meer, maar dit zijn de dingen die ik nog weet: geurkaarsen, kledinghangers, kleurrijke enveloppen, tandenborstels, tandpasta, haargel voor Glenn, wraps en Cup-a-Soup.
 
geurkaarsen kaarsen action
Zo, dit waren mijn antwoorden op de I love Action tag. Ben jij ook zo’n grote fan van de Action? Welke dingen koop jij daar standaard? Ik ben benieuwd! 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

13 reacties

  1. Bij action kan men wel goede koopjes doen en de producten en andere benodigheden vind ik zeer interessant zeker als je de prijzen bekijkt.

  2. Leuk om te lezen, ik ga ook graag naar Action en koop daar van alles en nog wat, vooral theelichtjes en kaarsen nergens goedkoper
    Ik kom ook altijd met veel meer thuis dan waar ik voor ging haha

  3. Oooh leuk dat je hem ook hebt ingevuld! Ik heb dat overigens ook, ga ik bijv voor 1 ding maar dan toch even alle gangen door. Een kort bezoekje aan de Action lukt dan ook nooit 😉

  4. Wat een leuk artikel en superleuke tag! Ik ben ook groot fan van de Action en ben er vandaag nog geweest. Het liefst loop ik direct door naar de afdeling met knutselspullen.

  5. Grote zak vol met spullen, dat doe ik ook vaak bij Action. Leuke zaak en leuke tag. 🙂

  6. Wat een leuke tag! Ik vind de action wel leuk! Maar kom er eigenlijk bijna nooit alleen als we zakjes voor de hond nodig hebben haha!

Reacties zijn gesloten.