Mooie vloerkleden van Louis de Poortere

Geplaatst door
Een vloerkleed is al jarenlang een populair accessoire in huis. Het creëert kleur, sfeer en warmte in je interieur. Het kan soms een hele opgave zijn om een mooi vloerkleed te vinden dat past bij de woonstijl in je interieur. De design vloerkleden van MisterDesign kunnen daar zeker bij helpen. Zo kunnen grafische prints een ruimte meer karakter geven, terwijl rustige vloerkleden het meubilair net kan samen brengen tot een mooi geheel. Of wat denk je van de op Kelim geïnspireerde vloerkleden van Louis de Poortere?
design vloerkleden van louis de poortere

Het Belgische Louis de Poortere bestaat sinds 1929 en is een belangrijke speler binnen het ontwerp en de productie van vloerkleden. De vloerkleden zijn van luxe en zeer hoogwaardige kwaliteit, maar tegelijk heel betaalbaar en dat vind ik fijn. Meestal betaal je voor luxe vloerkleden al gauw honderden euro’s en dat zou ik er persoonlijk niet snel aan geven. De vloerkleden van Louis de Poortere zijn al verkrijgbaar vanaf € 65 en dat vind ik een mooie prijs voor de kwaliteit die je terugkrijgt.

design vloerkleden van louis de poortere
design vloerkleden van louis de poortere
design vloerkleden van louis de poortere
Zoals je ziet creëren deze mooie vloerkleden veel kleur en sfeer in je interieur. De ruimte wordt door het kleed veel minder kil. Leg maar eens een vloerkleed onder je zetel of bureau en je krijgt meteen een gezellige zithoek. De kleurrijke vloerkleden van Louis de Poortere zijn een echte eyecatcher. Ze zijn opvallend genoeg waardoor je de rest van je interieur heel sober kunt houden en dat geeft net zo’n mooi effect. 
 
design vloerkleden van louis de poortere
 
Mijn favoriete vloerkleed zie je op de bovenstaande foto: het New Vintage Rug Multi Turquoise vloerkleed. Dit is één van de toppers uit de collectie en ik begrijp heel goed waarom. Ik vind de combinatie van de mooie (blauwe) kleuren en de vintage prints echt heel mooi. Mijn vriend en ik willen in de toekomst graag een L-zetel aanschaffen in de kleur die je hierboven ziet en dan zou dit vloerkleed daar natuurlijk mooi bij passen. Ik heb dit vloerkleed dan ook al bij mijn favorieten geplaatst!
 
Ben je benieuwd naar meer design vloerkleden van Louis de Poortere? Neem dan zeker een kijkje in de webshop van MisterDesign. Daar vind je trouwens nog meer design woonaccessoires.
 
Wat vind jij van deze vloerkleden? Welke is jouw favoriet?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

  1. Leuk artikel om te lezen mijn voorkeur gaat naar de blauwe vloerbekledind!

  2. Wauw wat een mooie design vloerkleden voor mezelf zou ik de rode vloerbekleding nemen.

  3. Zeer mooie kleuren ik ga voor het hudson grey vloerkleed het geeft een gezellige sfeer!

  4. De new vintage rug multi turquoise vind ik gewoon geweldig zeker met de mooie blauwe kleur geeft een perfecte uitstaling.

  5. Vooral het kleed op de laatste foto is erg mooi. Wij moeten binnenkort een nieuwe hebben, is ook lekker warm voor de voeten 🙂 x

    1. Ha, dat is toevallig! Een vloerkleed is inderdaad lekker warm voor de voeten en ook leuk voor spelende kinderen x

  6. Wauw! Ik vind een mooi vloerkleed echt een musthave voor je huis! Ik vind de derde in dit artikel echt heel mooi, die is mijn favoriet. Het lijkt mij echt heel tof om later een groot Perzisch tapijt in mijn woonkamer te hebben liggen.

Reacties zijn gesloten.