Opgemaakte producten november & december 2016

Geplaatst door
Iets later dan verwacht, maar hier zijn ze dan: mijn opgemaakte producten van november en december 2016! Mijn mandje zit aardig vol, maar dat komt omdat ik de producten van twee maanden heb bewaard. In de toekomst zal er terug maandelijks een opgemaakt artikel online komen, dan weet je dat alvast. Kijk je mee naar wat er allemaal in mijn opgemaakt mandje zit?
opgemaakte producten november & december 2016

bella cotton maxi wattenschijfjes rituals miracle wipes
BELLA COTTON 50 MAXI WATTENSCHIJFJES
 
Zoals vrijwel iedere maand heb ik een pak grote wattenschijfjes van de Action opgemaakt. Ik vind ze gewoon heel fijn in gebruik en ze zijn spotgoedkoop.
 
RITUALS MIRACLE MAKE UP CLEANSING WIPES * 
 
Dit pakje Rituals Miracle Wipes zat in de Rituals adventkalender. Ik heb de 10 reinigingsdoekjes met veel plezier gebruikt. De doekjes zijn lekker vochtig om je gezicht te reinigen en de geur van biologische Aloe Vera en lotusbloem ruikt echt heerlijk. Het zijn absoluut één van de beste reinigingsdoekjes die ik al ooit heb gebruikt. 
dove nourishing care oil moroccon argan oil body wash biocura hydraterende douchecreme melk kersenbloesem
DOVE NOURISHING CARE & OIL MOROCCAN ARGAN OIL BODY WASH *
 
Deze Dove douchecrème met Marokkaanse Arganolie is heerlijk om te gebruiken in de winter en ruikt heel lekker. De crème voedt je huid en beschermt tegen uitdrogen, ideaal voor de droge huid. Er zouden oliepareltjes in zitten maar daar heb ik eigenlijk niet veel van gemerkt. Verder is het product heel fijn.
 
BIOCURA HYDRATERENDE DOUCHECREME MELK & KERSENBLOESEM *
 
Dit is een douchecrème van Biocura, het beauty huismerk van de Aldi. Het is een hydraterende douchecrème met pro-vitamine B5 en kersenbloesem extract die de huid beschermt tegen uitdroging. Ik vind vooral de sensuele geur van kersenbloesem heel lekker. Verder is het een prima basic douchecrème.
 
rituals the ritual of sakura foaming shower gel douche foam care relax shower gel for men mint cedarwood
 
RITUALS THE RITUAL OF SAKURA FOAMING SHOWER GEL *
 
Wie mij al langer volgt, weet dat ik gek ben op de Rituals douche foams. Deze mini douche foam zat in de Rituals adventkalender en heb ik in enkele dagen opgemaakt. Het is een heerlijk dik schuim en de geur van biologische rijstmelk en kersenbloesem ruikt superlekker. 
CARE RELAX SHOWER GEL FOR MEN MINT & CEDARWOOD *
 
Glenn heeft een douchegel opgemaakt van Care, het beauty huismerk van Delhaize. Het is een heel fijne douchegel die lekker fris ruikt naar munt en cederhout. Het is echt zo’n typische mannelijke geur, love it!
 
nivea hairmilk verzorgende shampoo conditioner
 
NIVEA HAIRMILK VERZORGENDE SHAMPOO & CONDITIONER *
 
De NIVEA Hairmilk shampoo en conditioner zijn geschikt voor droog en verzwakt haar, precies wat ik nodig heb. De producten bevatten o.a. melkproteïnen die het haar herstellen en verzorgen zonder te verzwaren. De werking is prima en de zachte en authentieke geur van de beroemde NIVEA crème ruikt heerlijk!
 
gliss kur total repair wonder serum spray
 
GLISS KUR TOTAL REPAIR WONDER SERUM SPRAY *
 
Ook deze everyday spray is geschikt voor droog en beschadigd haar. De repair formule bevat 19 actieve ingrediënten voor een intensieve verzorging, met als resultaat soepel haar en tot 95% minder haarbreuk. Ik heb dit serum gebruikt in handdoekdroog haar (na het wassen) en ik merkte wel verschil, maar niet zo veelbelovend als er wordt beschreven. Ik heb al betere haar serums gehad.    
palmolive skin garden douche bad pioenroos action bath tablets
 
PALMOLIVE SKIN GARDEN DOUCHE & BAD PIOENROOS 
 
Ik vind het heerlijk om in bad te gaan en dan vind ik het fijn om een lekker badschuim te gebruiken. Het Palmolive Skin Garden badschuim met pioenroos ruikt lekker bloemig en zomers. Daarnaast heb je slechts een klein scheutje nodig om een rijk schuim te verkrijgen en dat is natuurlijk mooi meegenomen. 
 
ACTION BATH TABLETS
 
Deze bruisende badtabletten heb ik bij de Action gekocht voor nog geen euro. Het zijn 5 roze hartjes met een subtiele rozengeur. Zo subtiel dat ik er niets meer van rook zodra ik in bad zat. De tabletten geven ook geen mooie kleur af of dergelijke. Nee, niets bijzonders.
 
dove deodorant beauty finish go fresh
 
DOVE DEODORANT BEAUTY FINISH & GO FRESH
 
Mijn favoriete Dove deodorants kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. De Beauty Finish ruikt heerlijk zacht, terwijl de Go Fresh net voor een frisse en fruitige geur zorgt. De deo’s beschermen mijn oksels tegen nare geurtjes en ze prikken niet na het scheren. Helemaal prima!
 
the body shop vitamine e face mist frosted plum body butter
 
THE BODY SHOP VITAMINE E FACE MIST
 
Deze face mist is één van mijn favoriete producten van The Body Shop. Je kunt hem gebruiken om je make-up te fixeren zodat deze er natuurlijk uitziet en langer mooi blijft zitten, maar ook om je gereinigde huid een hydratatie boost te geven, bijvoorbeeld na het aanbrengen van je nachtcrème. De face mist heeft een subtiele rozengeur die lekker fris ruikt. 
 
THE BODY SHOP FROSTED PLUM BODY BUTTER
 
Ik ben gek op de body butters van The Body Shop. De Frosted Plum body butter heb ik met veel liefde opgemaakt, het is eentje uit de vorige wintercollectie. De body butter is lekker romig en voedend, perfect voor de droge huid in de winter. Frosted Plum is een subtiele mix van pruimen, magnolia en pioenrozen. De geur is lekker fruitig en zoet, maar tegelijk warm en zacht.
 
body benefits nail polish remover colgate max white tandpasta lifecare reinigende porienstrips action
 
BODY BENEFITS NAIL POLISH REMOVER ACETONE FREE 
 
Ik draag enkel nagellak op mijn tenen en daardoor duurt het lang vooraleer er een flesje nagellak remover op is, maar nu is het dan toch eens zover. Voor mij werkt deze nagellak remover van de Action prima. Hij verwijdert vlot mijn nagellak en bevat geen aceton. 
 
COLGATE MAX WHITE WITH WHITENING STRIPS TANDPASTA
 
Deze Colgate tandpasta maakt mijn tanden goed schoon, heeft een frisse smaak en maakt mijn tanden iets witter. Heel fijn! Een tip is om deze tandpasta bij de Action te kopen, daar is hij goedkoper dan bij de drogist. 
 
LIFECARE REINIGENDE PORIËNSTRIPS
 
Ook deze reinigende poriënstrips komen van bij de Action. Ik ben er heel tevreden over. De strips verwijderen mee-eters en reinigen de poriën op mijn neus. Ik zou het alleen wat vaker moeten doen want ik durf het wel eens te vergeten.
 
spaas geurkaars white cake vanilla
 
SPAAS GEURKAARS WHITE CAKE VANILLA
 
Afsluiten doe ik met een SPAAS geurkaars in de geur white cake vanilla, een heerlijk zoete vanille geur, perfect voor het najaar. De kaars brandt ongeveer 60 uren en is o.a. verkrijgbaar bij Blokker en Kruidvat. Verder heb ik vooral wax melts opgemaakt, maar die verpakkingen en geuren heb ik helaas niet bijgehouden.
 
Zo, dit zijn mijn opgemaakte producten van november en december 2016. Laat me zeker weten wat jullie zoal hebben opgemaakt want dat vind ik tof om te lezen!
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.


Veel liefs,
Vanessa xxx

16 reacties

  1. Ooh, die deodorants van Dove zijn heerlijk hé! En Rituals ook aaah <3 Die douchefoam heb ik hier ook nog ergens liggen, maar die gebruik ik enkel bij speciale gelegenheden, hihi. Wat leuk dat je zoveel toegestuurd kreeg en daar ook zo transparant over bent 🙂 Liefs!

  2. Fijne producten heb je opgemaakt! Toevallig heb ik die body butter van TBS ook opgemaakt in nov-dec 😀

  3. Leuk om te lezen wat een fijne producten allemaal de spaas geurkaars white cake vanilla vind ik heerlijk!

  4. Wat weer leuk om te zien! En zulke fijne producten heb je opgemaakt! Ik ben zelf super benieuwd naar de face mist van de body shop! Volgens mij is die super fijn!

  5. Wat heb je weer veel opgemaakt! Ahh, Rituals. ♥ Jammer dat die badtabletten van de Action tegenvielen, maar voor dat geld is het gelukkig geen ramp. 🙂

Reacties zijn gesloten.