dinsdag 10 januari 2017

Op mijn wishlist: een hoekzetel

Glenn en ik wonen inmiddels enkele jaren samen in een gezellig huurappartement. We wonen hier heel graag, maar in de toekomst willen we graag een eigen huisje hebben dat we naar onze eigen stijl kunnen inrichten. Zo staat een mooie hoekzetel al een tijdje op onze wishlist. Momenteel hebben we een driezitzetel en twee eenpersoonszetels. Hierdoor kan er steeds maar één van ons twee neerliggen en dat vinden we soms wel eens vervelend, vooral tijdens gezellige Netflix avondjes. Stel dat we zouden verhuizen, dan staat een hoekzetel als eerste op onze verlanglijst!

linteloo fabio hoekzetel misterdesign

In de webshop van MisterDesign heb ik drie hoekzetels gezien die ik heel mooi vind. De aankoop mag dan nog niet voor direct zijn, maar een beetje wegdromen kan geen kwaad, toch?

linteloo fabio hoekzetel misterdesign

Als eerste viel mijn oog op de Linteloo Fabio zetel. Dit is een sfeervolle zetel met een geweldig comfort. Het is een zetel waar veel mensen in kunnen zitten, heel gezellig! De zetel is vervaardigd uit een massief houten frame, bedekt met polyurethaan. De Fabio zetel is bekleed met een hoogwaardige kwaliteit stof en de kussens zijn gewatteerd met dons en veren. 

carlo linteloo hoekzetel misterdesign

De Carlo zetel van het merk Linteloo vind ik ook heel mooi, misschien nog wel mooier dan de vorige zetel. Dit door de warme uitstraling én door de brede loveseat aan de rechterkant. Daar kan je met z'n tweetjes naast elkaar liggen. Geef toe, romantischer kan toch niet? Fijn is dat de Carlo zetel - net als de Fabio zetel - mooi lijkt te zweven boven de vloer doordat de poten wegvallen onder de zetel. De kleine details doen het hem.

linteloo facet hoekzetel niels bendtsen misterdesign

Als laatste een hoekzetel mét zichtbare pootjes: de Linteloo Facet zetel, ontworpen door Niels Bendtsen. Deze zetel is een stuk lichter van kleur en heeft een strakker design dan de vorige zetels, maar ik vind hem alsnog heel mooi. Op het eerste zicht heeft de zetel minder ruimte dan de andere zetels, maar dat is gemakkelijk op te lossen door er nog een extra zit tussen te plaatsen. 

Ik weet nu al dat het moeilijk zal worden om een design zetel te kiezen. Gelukkig hebben we nog genoeg tijd om na te denken, en ondertussen... droom ik gewoon verder! 

Wat vind jij van deze hoekzetels? Heb jij al een hoekzetel of wil je er graag één hebben?

Veel liefs,
Vanessa xxx

10 opmerkingen:

 1. Ik wil erook graag een, zou meteen verliefd worden op nr 2 die taupekleur vind ik dus fantastisch heb alles in die kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken het probleem! Wij hebben ook maar 1 bank, en verder stoelen. We hebben destijds ook wel voor een hoekbank gekeken, maar we waren bang dat het te kolossaal zou staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn zeker prachtig! Wij hebben zelf een 3,5 pers. bank met een extra grote hocker erbij, die kunnen we bij ons lange netflix-avondjes heerlijk aanschuiven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh die zijn wel heel mooi zeg! Ik vind vooral de bovenste prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil oooook! Als ik op mezelf ga wonen, dan wil ik zeker zo'n bank!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel om te lezen de lintelo fabio zetel is mijn favoriet alsook de kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeer prachtige hoekzetels mijn voorkeur gaat naar de carlo zetel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze er altijd leuk uitzien en we hebben er zelf ook één gehad, alleen hebben we nu toch voor een normale bank gekozen, omdat we dat in onze woonkamer toch beter vinden passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wij hebben een hoekzetel. Dat pas beter in ons huis dan aparte zetels

  BeantwoordenVerwijderen
 10. We hebben een mooie hoekzetel met lounge gedeelte op het oog, nu nog even sparen ;)

  BeantwoordenVerwijderen