New in: Sneakers met glitters

Geplaatst door
Onlangs ging ik shoppen bij de Intro Fashion Store en viel mijn oog op deze zwarte dames sneakers met zilveren glitters. Eén woord: wauw! Mijn hartje ging meteen sneller slaan en ik moest de sneakers gewoon hebben. In de winkel was maat 41 helaas uitverkocht, maar gelukkig kon ik ze nog scoren in de webshop. In de webshop is er trouwens nog eens 30% korting, superleuk! Kijk je mee?
 
zwarte sneakers met zilveren glitters intro fashion store

Als je me kent, dan weet je dat ik absoluut niet veel met kleding bezig ben. Ik draag gewoon comfy kleding waar ik me goed in voel. Meestal is dit een jeans met daarop een simpele t-shirt of trui. Qua schoenen mag het dan wel weer een stuk opvallender zijn. In combinatie met een basic outfit vind ik dat heel tof. Ik draag heel graag unieke schoenen, schoenen die je niet overal op straat ziet. En deze sneakers met glitters… die heeft niet iedereen!
 
women access intro fashion store schoenen sneakers
zwarte sneakers met zilveren glitters intro fashion store
 
De zwarte sneakers met zilveren glitters zijn een echte eyecatcher, I love it! Het is iets helemaal anders dan de standaard zwarte sneakers die ik in het verleden heb gehad. De sneakers hebben een witte boord die misschien snel vuil zal worden, maar het onderhoud neem ik absoluut voor lief. De dikke boord heeft dan weer als voordeel dat de schoenen heel comfortabel lopen en dat is voor mij heel belangrijk. 
 
In de winkel was maat 41 helaas uitverkocht, maar gelukkig kon ik ze nog scoren in de webshop. De sneakers zitten perfect, ze zijn niet te klein en niet te groot, en ook de breedte is prima. Ik ondervind geen problemen met inlopen. 
zwarte sneakers met zilveren glitters intro fashion store
 
Normaal kosten de sneakers € 27,95 maar in de webshop is er 30% korting waardoor ik slechts € 19,56 heb betaald. Ik vind beide prijzen heel erg meevallen, maar korting is natuurlijk altijd leuk meegenomen. Doordat de schoenen zo goedkoop zijn, twijfel ik een beetje over de kwaliteit van de glitters, maar dat zullen we wel zien. Ik vind de sneakers in ieder geval heel mooi en ik ga ze dan ook met veel plezier dragen!
zwarte sneakers met zilveren glitters intro fashion store
zwarte sneakers met zilveren glitters intro fashion store
 
De sneakers zijn te koop bij de Intro Fashion Store. Dit is een Belgische kledingwinkel waar je o.a. merkkleding kunt kopen, alsook accessoires en schoenen. Ze hebben drie vestigingen: Asse, Denderleeuw en Wetteren. Woon je niet in de buurt? Dan kan je makkelijk bestellen via de webshop. Een leuk weetje: ze leveren ook in Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland.
 
Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

  1. Mooi! Ik ben niet zo van de sneakers, maar als er lekker veel glitters op zitten, dat is toch nog iets anders! 🙂

  2. Als eerste natuurlijk de beste wensen voor 2017 <3 En wat zijn deze sneakers gaaf, en vooral ook nog eens lekker betaalbaar x

  3. Ik draag zelf ook graag sneakers, zeker als moeder is toch comfort, sportief en tegenwoordig zoveel leuk sneakers zoals deze.

Reacties zijn gesloten.