zaterdag 31 december 2016

New in: Sneakers met glitters

Onlangs ging ik shoppen bij de Intro Fashion Store en viel mijn oog op deze zwarte dames sneakers met zilveren glitters. Eén woord: wauw! Mijn hartje ging meteen sneller slaan en ik moest de sneakers gewoon hebben. In de winkel was maat 41 helaas uitverkocht, maar gelukkig kon ik ze nog scoren in de webshop. In de webshop is er trouwens nog eens 30% korting, superleuk! Kijk je mee?

zwarte sneakers met zilveren glitters intro fashion store

Als je me kent, dan weet je dat ik absoluut niet veel met kleding bezig ben. Ik draag gewoon comfy kleding waar ik me goed in voel. Meestal is dit een jeans met daarop een simpele t-shirt of trui. Qua schoenen mag het dan wel weer een stuk opvallender zijn. In combinatie met een basic outfit vind ik dat heel tof. Ik draag heel graag unieke schoenen, schoenen die je niet overal op straat ziet. En deze sneakers met glitters... die heeft niet iedereen!

women access intro fashion store schoenen sneakers


zwarte sneakers met zilveren glitters intro fashion store

De zwarte sneakers met zilveren glitters zijn een echte eyecatcher, I love it! Het is iets helemaal anders dan de standaard zwarte sneakers die ik in het verleden heb gehad. De sneakers hebben een witte boord die misschien snel vuil zal worden, maar het onderhoud neem ik absoluut voor lief. De dikke boord heeft dan weer als voordeel dat de schoenen heel comfortabel lopen en dat is voor mij heel belangrijk. 

In de winkel was maat 41 helaas uitverkocht, maar gelukkig kon ik ze nog scoren in de webshop. De sneakers zitten perfect, ze zijn niet te klein en niet te groot, en ook de breedte is prima. Ik ondervind geen problemen met inlopen. 

zwarte sneakers met zilveren glitters intro fashion store

Normaal kosten de sneakers € 27,95 maar in de webshop is er 30% korting waardoor ik slechts € 19,56 heb betaald. Ik vind beide prijzen heel erg meevallen, maar korting is natuurlijk altijd leuk meegenomen. Doordat de schoenen zo goedkoop zijn, twijfel ik een beetje over de kwaliteit van de glitters, maar dat zullen we wel zien. Ik vind de sneakers in ieder geval heel mooi en ik ga ze dan ook met veel plezier dragen!

zwarte sneakers met zilveren glitters intro fashion store


zwarte sneakers met zilveren glitters intro fashion store

De sneakers zijn te koop bij de Intro Fashion Store. Dit is een Belgische kledingwinkel waar je o.a. merkkleding kunt kopen, alsook accessoires en schoenen. Ze hebben drie vestigingen: Asse, Denderleeuw en Wetteren. Woon je niet in de buurt? Dan kan je makkelijk bestellen via de webshop. Een leuk weetje: ze leveren ook in Luxemburg, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Wat vind jij van mijn nieuwe sneakers?

Veel liefs,
Vanessa xxx

21 opmerkingen:

 1. Mooi! Ik ben niet zo van de sneakers, maar als er lekker veel glitters op zitten, dat is toch nog iets anders! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke sneakers, die zou ik ook zo kunnen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mijn pa fikste loslatende glitters op schoenen altijd door er een beetje lijmspray overheen te spuiten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer mooie sneakers super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze onwijs mooi en gewoon lekker anders dan anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh die zien er leuk uit en helemaal niet duur seg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, leuke sneakers! Geweldig voor NYE. ;) Lekker glimmend. En wat goedkoop zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad leuk voor Nieuwjaar, maar daar heb ik ze eigenlijk niet speciaal voor gekocht hoor :-)

   Verwijderen
 8. Wat een leuke feestschoenen! Hoop dat je er lang plezier van mag hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind ze heel gaaf! Ik hou sowieso wel van glitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Als eerste natuurlijk de beste wensen voor 2017 <3 En wat zijn deze sneakers gaaf, en vooral ook nog eens lekker betaalbaar x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig Nieuwjaar!! Ik vind je schoenen echt supermooi met die glitters :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ontzettend gaaf zeg! Deze kunnen ook heel leuk onder een net zwart jurkje. Ontzettend leuk! Beste wensen voor 2017!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, deze sneakers kunnen zowel onder een broek als onder een jurkje. Voor jou ook een gelukkig 2017!

   Verwijderen
 13. Ik draag zelf ook graag sneakers, zeker als moeder is toch comfort, sportief en tegenwoordig zoveel leuk sneakers zoals deze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sneakers zijn inderdaad heel comfortabel en je hebt ze tegenwoordig in zoveel soorten en kleuren.

   Verwijderen
 14. Wat een super leuke sneakers! Een echte eye catcher in een look!

  BeantwoordenVerwijderen