Interieur trend: Make it a String met de String design kasten

Geplaatst door
Woon je niet zo groot en heb je hierdoor moeite om je spullen op een nette manier op te bergen? Zijn alle huidige opbergruimtes thuis momenteel in gebruik? Dan zouden de String design kasten een goede oplossing voor je kunnen zijn, zodat je spullen opgeruimd en niet meer in de weg staan. 
interieur trend string design kasten mister design

Ik erger me er wel eens aan dat ik te weinig opbergruimte heb in ons appartement. Toen we hier kwamen wonen, hebben we meteen besloten om één van de kamers te gebruiken als was- en strijkplaats. Al snel zijn we deze kamer ook beginnen gebruiken voor andere doeleinden, zoals het opbergen van onze voorraad boodschappen en het verzamelen van oud papier. Inmiddels staat deze kamer helemaal vol. Eigenlijk zou een String kast ideaal zijn voor mij. Deze kast kan je heel gemakkelijk in en uit elkaar halen waardoor je alleen wanneer nodig een tijdelijke opslagruimte hebt. 
interieur trend string design kasten mister design
Een String kast is flexibel in gebruik en kan je zo groot maken als je zelf wilt, waardoor ze vrijwel in elke ruimte past. Het String kastensysteem is multi-inzetbaar en prachtig in zowel de woonkamer, slaapkamer, badkamer of keuken. Fijn om te weten is dat je later altijd nog onderdelen kunt toevoegen of weg halen, wat ook handig is bij een verhuis. 
interieur trend string design kasten mister design
Voor wie String niet kent: dit is een Scandinavisch merk ontworpen door Nils Strinning uit Zweden. Wellicht heb je de kasten al eens voorbij zien komen op Pinterest of in woontijdschriften? Leuk aan de String kasten is dat je alles kunt combineren met elkaar. Zo bepaal je zelf volledig de indeling en het gebruik van materialen en kleuren, zodat je het helemaal naar jouw eigen wens kunt samenstellen. 
interieur trend string design kasten mister design
Op mijn wishlist staat dit prachtige String Work Desk Bureau van Nisse Strinning. Dit bureau staat niet alleen mooi en strak in je interieur, maar hij is ook ergonomisch aangezien het tafelblad elektrisch verstelbaar is. Als blogger zit ik veel uren achter mijn laptop en dan is een goede bureau natuurlijk een must. 
 
interieur trend string design kasten mister design
Ik ben heel enthousiast over de String kasten. Wat vind jij ervan? En hoe zorg jij voor genoeg opbergruimte in huis? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

6 reacties

  1. Ahh, Scandinavisch design. ♥ Erg mooi, maar meestal ook erg duur. Wij hebben te weinig opbergruimte, dus moeten daar dringend verandering in brengen. Er staan te veel spullen open en bloot – en een deel inderdaad ook in de tweede slaap-/droogrek-/rommelkamer, haha!

Reacties zijn gesloten.