Dove DermaSpa Cashmere Comfort

Geplaatst door
Het nieuwe Dove DermaSpa Cashmere Comfort gamma draagt bij tot een sensueel en verwennend spa-gevoel, en dit alles met hun meest effectieve verzorging die je (zeer) droge huid voedt, herstelt en fluweelzacht achterlaat. Ik testte de body butter, body lotion en handcrème. 
 
review dove dermaspa cashmere comfort

Als je last hebt van een (zeer) droge huid moet je toch echt wel dagelijks smeren om je huid optimaal te verzorgen. Dit kan best saai worden als je dit iedere dag moet doen. De Dove DermaSpa Cashmere Comfort producten willen het dagelijks insmeren van de huid veel aangenamer maken. Deze producten zijn ervoor gemaakt om een omhullende, sensuele spa-ervaring te creëren waardoor je met plezier je huid verzorgt. Daardoor wordt het smeren een heerlijke ervaring voor zowel lichaam als geest omdat je echt ontspannen raakt. Body lotion smeren een saaie taak? Dat dacht je maar!
 
review dove dermaspa cashmere comfort body butter
 
Het nieuwe Cashmere Comfort gamma bevat drie heerlijke producten:
 
– Body butter: brengt een spa-achtig en voedend avondritueel om je huid te kalmeren en te verzachten, en dit zelfs op de meest droge plaatsen van je lichaam. (€ 7.99 – 300 ml)
 
– Cocooning body lotion: de beste verzorging om je extra droge huid niet enkel effectief te hydrateren, maar ook te verwennen zoals in een echte spa. (€ 6.99 – 200 ml)
 
– Rich Hand Treatment: de rijke en effectieve handcrème trekt snel in de huid om droge en ruwe handen te herstellen en zwakke, beschadigde nagels en nagelriemen te beschermen. (€ 4.99 – 75 ml)

review dove dermaspa cashmere comfort body lotion

 

review dove dermaspa cashmere comfort body lotion
 
De producten doen wat ze beloven en zijn een echte weldaad voor de huid. Ze trekken allemaal snel in, maken mijn droge huid zijdezacht en ik heb veel minder last van velletjes en kloven. De heerlijke warme geur zorgt voor een ontspannen gevoel, zeker nu het buiten zo koud is. De sensuele geur creëert inderdaad een echt spa-gevoel. Het is zeker geen standaard “saaie” Dove geur en dat vind ik heel fijn. De geur doet me zelfs een beetje denken aan de producten van Rituals, heel verrassend. Deze lijn is absoluut een aanrader om te gebruiken op koude winterdagen!
 
review dove dermaspa cashmere comfort handcrème
review dove dermaspa cashmere comfort hand treatment
De Dove DermaSpa Cashmere Comfort producten zijn reeds te koop bij alle supermarkten en drogisterijen. 
* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.
Heb jij al een product uit deze lijn geprobeerd?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

  1. Interessant artikel om te lezen dove zijn zeer goede producten de body butter geeft goede resultaten super!

  2. Heerlijke en goede producten van dove ik gebruik ze veel de rich hand treatment is zeer goed.

  3. Super interessant artikel want al mijn rituals produkten zijn op en even tijd voor iets nieuws. Dus… ga ik ze deze week nog halen… kijk er al naar uit. Thx Vanessa x

Reacties zijn gesloten.