Vrouwen en wielrennen

Geplaatst door
Dat wielrennen niet enkel een mannensport is, weten we ondertussen wel. Veel vrouwen hebben immers hun hart verloren aan het fietsen. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Een modieuze outfit voor vrouwelijke fietsers vinden is niet altijd even eenvoudig. Bij Van Eyck Sport is er echter wel een mooi aanbod fietskledij voor vrouwen: gaande van klassieke broeken en shirts tot stoerdere, maar ook vrouwelijke items.
vrouwen en wielrennen van eyck sport

KLASSIEKE OUTFITS

 
Ben je een klassiek type als het op wieleroutfits aankomt? Ga dan voor neutrale kleuren en functionele materialen. In de vernieuwde webshop van Van Eyck Sport kan je fietsjassen in allerlei kleuren terugvinden. Ga voor een simpele fietsbroek in combinatie met een shirt in blauw, zwart of met een fluo accent. Je kan er kiezen voor witte accenten met een helm, schoenen en bril. 
 
STOER OP DE FIETS
 
Soms mag het al eens wat meer zijn en dus kan je als vrouw ook gaan voor een stoerdere look tijdens het fietsen. Shirts vind je bij Van Eyck Sport in verschillende kleuren. De Assos zwarte vest met rode en witte accenten is een stoerder exemplaar dan een klassieke zwarte vest. Combineer die outfit met rode kousen, een witte bril en een zwart-rode helm van BBB of Kask. 
 
LADY IN PINK
 
Hou je het liever vrouwelijk? Ook bij Van Eyck Sport kan je terecht voor ultra vrouwelijke wieleroutfits. Ga voor roze accenten met een vrouwelijk shirt of kies voor de een volledige roze shirt van Gore, Sportful of Castelli. In de webshop vind je een wit paar schoenen met roze accenten, maar vooral de sokken van Defeet zijn er om mee uit te pakken. Op de linkersok pronkt ‘Look like a princess’, terwijl er rechts ‘Ride like a pro’ te lezen staat. 
Laat je als vrouw ook op de fiets van je beste kant zien en pronk in een nieuwe en hippe outfit. Keuze genoeg!

Hou jij van wielrennen? Welke outfit draag jij het liefste op de fiets?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

6 reacties

  1. Ik ben zeker een wielerfanaat, hoewel ik de laatste 2 jaar mijn racefiets niet veel gebruikt heb. Na mijn zwangerschap ga ik weer de fiets op heb ik mezelf voorgenomen.Ik draag dan altijd een zwarte broek maar voor het bovenste stuk mag het best kleurrijk zijn. x

  2. Het is fijn om te zien dat er nu veel meer voor vrouwen mogelijk is. Ik weet nog toen ik vroeger, een jaartje of 10 geleden veel fietste op de racefiets, dat er nog weinig kleding echt voor vrouwen in de winkel was. Hetgeen wat ik toen droeg was unisex, dus dat zat niet mooi en de kleuren waren ook niet bepaald vrouwelijk.

  3. Ik ga fietsen in de fitnes cardio draag een lichte blauwe shirt en een korte zwarte broek.

  4. Ik ga regelmatig fietsen en draag een volledige outfit vind ik belangrijk een blauwe shirt met zwarte vest en zwarte broek!

Reacties zijn gesloten.