Leuke muurstickers voor je interieur

Geplaatst door
Is je interieur toe aan een opfrisbeurt? Het opnieuw behangen van je woonruimtes kan soms erg veel tijd en geld kosten. Door gebruik te maken van interieur accessoires kan dit vaak al snel opgelost worden. Heb je al eens gedacht aan muurstickers op je wand? Geen gaten boren in je muren of lange dagen behangen. Een muursticker kun je eenvoudig aanbrengen op elke gladde, vlakke en schone oppervlakte in je woning.
leuke muurstickers voor je interieur

MUURSTICKER SOORTEN

Er zijn verschillende soorten muursticker. Muurstickers bestaan uit PVC materiaal of Vinyl. Beide materialen zorgen voor een goede hechting op je muur. Vinyl materiaal is wat steviger en blijft beter plakken op gestructureerde muren. PVC materiaal kun je over het algemeen het beste gebruiken op vlakke ondergronden zoals muren, kastjes of deuren. PVC muurstickers kun je in veel gevallen hergebruiken. Handig als je de sticker verkeerd hebt opgeplakt of als je de sticker wilt verplaatsen naar een andere ruimte. Vinyl stickers kunnen niet worden hergebruikt en dien je te verwijderen door middel van een föhn. Op deze manier zullen de stickers geen schade achterlaten op je muren. Zo kun je op regelmatige basis een nieuw uiterlijk meegeven aan je interieur. 
 
MUURSTICKER INSPIRATIE
 
Er zijn ontelbare leuke opties met een muursticker. Hieronder vind je een aantal muurstickers ter inspiratie voor je woning. 
 
WERELDKAART MUURSTICKERS
 
Ben jij een echte reisfanaat? Houd dan al je reizen bij met wereldkaart muurstickers. Prachtig voor in een woon-, slaap- of studeerkamer. Een muursticker is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zo heb je altijd een passend formaat voor op je muur. 
 
wereldkaart muursticker
 
DISNEY MUURSTICKERS
 
Zijn jou kinderen gek van Disney? Dan zijn de Disney stickers van Roommates wellicht wat voor jou. Van Frozen tot Winnieh de Poeh van alle Disney figuren is wel een leuke muursticker verkrijgbaar. 
 
disney muursticker kinderen
 
TEKST MUURSTICKERS
 
Geef je woonruimte een persoonlijke sfeer mee met deze tekst muurstickers. Je hebt tegenwoordig de mogelijkheid om je eigen tekst muursticker online te creëren. Zo zie je gelijk wat het eindresultaat op je muur is. Je kunt tekst muurstickers gebruiken voor namen, je favoriete gerechten, huisregels of inspirerende quotes. 
 
persoonlijke tekst muursticker
Welke muursticker vind jij het leukste?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

14 reacties

  1. Wat een leuke stickers! Vind die van winnie de pooh echt mooi! Kan mij voorstellen dat als je kinderen hebt, dat die sticker echt ideaal is!

  2. Wauw wat een prachtige muurstickers mijn voorkeur gaat naar disney en de wereldkaart.

Reacties zijn gesloten.