Rituals Voyage en Inde parfum

Geplaatst door
In het tweede deurtje van de Rituals adventskalender zat een Rituals Voyage en Inde parfum van 10 ml. Eén keer sprayen en ik was op slag verliefd. Wat een heerlijke geur! Ik wilde dit parfum heel graag in een full size versie hebben en ik was dan ook ontzettend blij toen dit parfum afgelopen weekend onder de kerstboom lag. Voyage en Inde is echt mijn favoriete geur van dit moment!
 
rituals voyage en inde parfum review

De Rituals Oriental Essence eau de parfums voor vrouwen en mannen zijn gecreëerd door ’s werelds beste parfumeurs en geïnspireerd op hun reizen naar het Verre Oosten. De nieuwe limited edition Voyage en Inde voor vrouwen neemt je mee op een heerlijke reis vol geuren langs de koninklijke paleizen van het oude India.  
 
rituals voyage en inde parfum review
De mooie en bijzondere verpakking sluit helemaal aan bij dit verhaal. Je kunt er gewoon niet omheen kijken. Het is geen normaal doosje maar een soort koker met een prachtige goudkleurige tint. De flacon is eerder sober en strak, maar tegelijk ook heel chique. Mooi om cadeau te geven!
 
rituals voyage en inde parfum review
 
Rituals omschrijft de geur als volgt: 
 
“Ontdek de poederzachte fluwelen elegantie van Jasmine Absolute en Patchouli en de behaaglijke vrouwelijke warmte van de sensuele luxe geur van Amber.”
 
Ik ben het hier helemaal mee eens en ik zou het niet beter kunnen omschrijven. Als je het parfum net hebt aangebracht, dan is de patchouli geur vrij sterk aanwezig. Daarna wordt de geur steeds een beetje subtieler maar alsnog poederig, zacht en warm. Door deze geurencombinatie is Voyage en Inde ideaal om in de winter te dragen. Het parfum blijft de hele dag hangen en dat vind ik heerlijk. Ik ben zo blij met dit parfum!
 
rituals voyage en inde parfum review
De Rituals Voyage en Inde parfum kost € 39 voor 50 ml. Een (reis)flacon van 10 ml kost € 9,50. Het parfum is te koop in de Rituals winkels en in de webshop.
 
Heb jij al een Rituals parfum? Lijkt deze geur iets voor jou?


Veel liefs,

Vanessa xxx

13 reacties

Reacties zijn gesloten.