Max & More lipbalms blueberry & vanilla (EOS dupes)

Geplaatst door
In de winter heb ik veel last van een droge huid. Een hydraterende lippenbalsem is dan ook een absolute must. Tijdens mijn laatste bezoekje aan de Action viel mijn oog op de Max & More lipbalms in de geuren blueberry en vanilla. Deze lippenbalsems lijken qua uiterlijk erg op de EOS lippenbalsems, vandaar mijn nieuwsgierigheid. Voor € 0.89 per stuk nam ik deze dupes graag mee naar huis. 
 
review max & more lipbalm blueberry vanilla eos dupes

De lippenbalsems zijn verpakt in gekleurde bolletjes in kleuren die matchen met de geuren en smaken. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, o.a. blueberry, cherry, strawberry en vanilla. Ik heb gekozen voor blueberry en vanilla aangezien cherry en strawberry reeds waren uitverkocht. Zoals ik in de inleiding reeds zei, zijn deze lippenbalsems duidelijk EOS dupes, alleen dan een tikkeltje goedkoper. € 0,89 is echt geen geld, toch?
 
review max & more lipbalm blueberry vanilla eos dupes
 
De verpakking voelt glad en zacht aan. De bolletjes hebben een inkeping zodat je ze gemakkelijk open kunt draaien en goed vast kunt houden. De lippenbalsems zijn nu al even in gebruik en de verpakking ziet er nog steeds prima uit, iets wat je misschien niet zou verwachten van zulke budget producten. Ik word gewoon heel vrolijk van deze schattige bolletjes!
 
Dit zegt Max & More over de lipbalms:
 
“Met deze lipbalms kun jij je lippen een healthy boost geven. De lipbalm bevat natuurlijke ingrediënten zoals amandel- en jojoba olie en vitamine E. De lipbalm glijdt makkelijk / “smooth” over je lippen en plakt niet.”
 
review max & more lipbalm blueberry vanilla eos dupes
 
Dan het belangrijkste. Hoe bevallen deze lippenbalsems? Heel goed! Ik moet eerlijk zeggen dat het heerlijke producten zijn en ook veel beter dan de lippenbalsems die ik tot nu toe heb gebruikt. Door de bolle vorm brengen ze heel gemakkelijk aan, zonder dat je er met je vingers aan hoeft te zitten. Daarnaast laten ze net genoeg product achter waardoor je geen hele vette lippen krijgt. Je lippen worden goed verzorgd, ze voelen heerlijk zacht aan zonder te plakken, en ze glanzen mooi. De velletjes zijn helemaal verdwenen. 
 
Andere lippenbalsems moet ik vaak meerdere keren per dag aanbrengen omdat mijn lippen er net droog en trekkerig van worden, maar dat is bij deze Max & More lipbalms niet het geval. Ik breng de lippenbalsem enkel ’s ochtends en ’s avonds aan en dat is voldoende. Fijn is dat de producten lekker naar bosbessen en vanille ruiken en smaken, dat is zeker een leuke toevoeging. De lippenbalsems bevatten parfum maar de geuren zijn niet te sterk aanwezig, ik vind het net aangenaam. 
 
Besluit? Ik ben heel enthousiast over deze lippenbalsems en ik wil eigenlijk nooit nog andere gebruiken. Best verrassend als je weet dat de lippenbalsems zo goedkoop zijn. Ze zien er superleuk uit, ze bevatten natuurlijke ingrediënten, ze verzorgen je lippen goed en ze ruiken en smaken lekker. Het zijn fijne producten die ik al met veel plezier heb gebruikt en waarvan ik graag nog de andere varianten wil hebben. 
 
De Max & More lipbalms kosten € 0.89 per stuk en zijn te koop bij de Action. 
 
Welke lippenbalsem gebruik jij graag?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

 1. Ze zien er superleuk uit, klinken fijn in gebruik en zijn ook nog eens heel goedkoop! Zo te horen echt een musthave 🙂

 2. Ik heb al meerdere keren gekeken bij Action maar heb deze balsems nog steeds niet kunnen vinden, helaas. Ik zou ze graag proberen, vooral de vanillebalsem.

  1. Hey Priscilla! Klopt, de lippenbalsems zijn snel uitverkocht. Daarnaast kan de verkrijgbaarheid natuurlijk verschillend zijn van filiaal tot filiaal. Ik hoop dat je de vanille balsem nog kunt vinden!

 3. Aah, leuk dat jij wel enthousiast bent! Nu begin ik weer te twijfelen, want niet elke review die ik las was even goed over deze dupes. Maar voor 89 cent kan ik het misschien wel eens proberen 😉 Liefs!

  1. Hey Silke! Dat is jammer. Mag ik vragen welke negatieve punten je hebt gelezen over deze lippenbalsems? Ik vind ze voor dat geld echt heel fijn. Liefs!

 4. Ik heb er een meegenomen vorige maand, een keer gebruikt en daarna in een make-up lade verdwenen. Ik ga hem er maar weer eens bij pakken!

 5. Dit is leuk zeg! Ik kan ook niet zonder lippenbalsem en verslind zo gemakkelijk eentje per maand. Nu vind ik dit heel tof, lekker budget! Ik ga maar eens rond speuren bij de Action of ik ze tegenkomen 🙂

  xx

 6. Leuk! Klinkt goed! Ik gebruik altijd de lippenbalsems van het eigen merk van Kruidvat, die lijken heel erg op de Labello lippenbalsems maar zijn goedkoper. Ik dacht altijd dat zo'n bolletje net moeilijker te gebruiken zou zijn dan een stick, maar blijkbaar niet dus. Misschien toch maar eens proberen. 🙂

 7. Ze zien er leuk uit en wat een fijn prijsje! Ik heb ze nog niet gezien bij de Action, maar ga er de volgende keer zeker even op letten, klinkt goed! xx

 8. Ik gebruik deze ook graag! Zelf heb ik nu: vanille, Bosbessen, Aardbei en Kers… écht een must-have!

Reacties zijn gesloten.