Leuke Tenstickers muurstickers

Geplaatst door
Het is weer de tijd van het jaar dat blaadjes van de bomen zijn gevallen, de dagen kort zijn en het weer steeds guurder wordt. Tijd om je dus lekker in je warme huisje te verschansen met een lekkere tas thee of koffie en een goed boek of Netflix. Toch zorgt dit alleen niet voor een knusse sfeer in huis, met originele en sfeervolle decoraties maak je jouw huis klaar voor de winter. Wat denk je van leuke muurstickers?
 
tenstickers muurstickers winter feestdagen

Met de wintermaanden en de feestdagen die steeds dichterbij komen brengen we steeds meer tijd door in ons huis. En met veel familie en kennissen over de vloer in de maanden december en januari is het wel zaak om jouw huis op orde te hebben.
Probeer in plaats van nieuw behang of een muurschildering een mooie sticker om een wat kale muur of kamer op te vrolijken. De stickers zijn gemakkelijk op maat te bestellen en aan te brengen zodat je zelf kunt kiezen hoe groot en waar de decoratie precies gaat komen. Je hoeft niet bang te zijn om het hele jaar met winterstickers op gezadeld te zitten, de stickers zijn gewoon te verwijderen zonder schade achter te laten. 
Kies een leuke tekst sticker met een voor jouw inspirerende tekst, een mooie skyline van jouw favoriete stad of een zelf ontworpen sticker die je op de Tenstickers website kunt uploaden. Een foto van de familie, een zelf ontworpen inspirerende tekst of een vakantiefoto die jouw lief is kunnen allemaal ontworpen worden.
Vinyl muurstickers zijn gemakkelijke wanddecoraties die snel en mooi aan te brengen zijn op vlakke oppervlaktes. Kies zelf de sticker en het thema dat bij jouw thuis inrichting past en breng deze gemakkelijk aan via eenvoudig te volgen stappen. Of het nu mooie wintervlokken zijn of een leuke kerstgroet, versier jouw huis op een leuke en persoonlijke manier.
 
Welke muursticker vind jij het mooiste?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

7 reacties

Reacties zijn gesloten.