Kruidvat lanceert nieuwe productlijn ‘Moments of Me’

Geplaatst door
In de snelle wereld van vandaag is het belangrijk om af en toe eens te ontspannen en helemaal een moment voor jezelf te hebben. Met de productlijn Moments of Me van Kruidvat zijn deze moments perfect thuis te creëren. Ontsnap aan de dagelijkse sleur met luxe bad- en doucheproducten op basis van essentiële oliën. Heb jij balans, ontspanning of energie nodig? Elk geurthema zorgt ervoor dat jij in die mood komt.
 
kruidvat moments of me balance energy relax

De douche- en badproducten van Moments of Me bestaan uit drie uitgesproken geuren: zoete sinaasappel, lavendel en eucalyptus. De lijn bestaat uit een heerlijke douchegel, scrubzout voor een zachte huid in een handomdraai, aromatische badolie, badzout en verfrissende bruisballen. De huid wordt rijkelijk gevoed door de talrijke heerlijk geurende, etherische oliën en ingrediënten.
ABSOLUTE HARMONIE
 
Behoefte aan balans in jouw leven? Voortaan is het creëren daarvan net zo makkelijk gezegd als gedaan met de balance producten uit de Moments of Me lijn. Deze rustgevende producten met een verrassende geur van zoete sinaasappel brengen je van top tot teen terug in absolute harmonie. Jouw lichaam en geest worden door deze producten in één klap verhelderd waardoor jij de hele dag in control bent.
 
kruidvat moments of me balance
PURE FRISHEID
 
Instant energie krijg je van de Moments of Me producten met een verfrissende en heerlijke eucalyptusgeur. Even het perfecte moment voor jezelf met essentiële oliën, waarna jij de hele dag vol energie zit. Dát is wat deze Moments of Me lijn met je doet. Deze producten zorgen direct voor een enorme energy boost waardoor jij kunt gaan en staan waar je wil. En door de volledige hydratatie zie je er ook nog eens stralend uit.
 
kruidvat moments of me energy
ULTIEME ONTSPANNING
 
Aan het einde van een lange dag is een heerlijk relax moment alles wat je nodig hebt in het dagdagelijks leven. Hiervoor heeft Kruidvat de tweede geurlijn van de Moments of Me producten in het leven geroepen. Door de lavendelgeur met een twist kom je direct in een ontspan-modus. Even heerlijk uitrusten is piece of cake met deze producten. Zen is voortaan jouw nieuwe toverwoord.
 
kruidvat moments of me relax
VERKRIJGBAARHEID EN PRIJS
 
De nieuwe producten zijn van hoge kwaliteit dankzij de aromatische geuren, essentiële oliën en texturen. Ze zijn vanaf december exclusief verkrijgbaar bij alle Kruidvat winkels en via de webshop. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en variëren van € 1,89 tot € 2,99.
 
Douchegel: € 1,99
Zoutscrub: € 2,49
Badolie: € 2,99
Badbruisbal: € 1,89
Badzout: € 1,99
 
Welke lijn spreekt jou het meeste aan?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

23 reacties

  1. Wat leuk! Ik breng binnenkort zeker eens een bezoekje aan kruidvat hiervoor. Heel fijn ook dat er bruisballen bij zijn!

    1. De producten staan op de Nederlandse webshop van Kruidvat dus ik veronderstel dat je ze ook in de winkels kunt vinden.

  2. Is de badolie ook verkrijgbaar in België?
    Ik vind ze niet.

    1. Dag Marie-Christine! Ik heb even een kijkje genomen in de Kruidvat webshop en de badolie is niet meer op voorraad. Heb je een Kruidvat winkel in je buurt? Dan kan je aan een verkoopster vragen of de badolie nog te koop is. En anders kan je eventueel contact opnemen met de klantenservice. Groetjes, Vanessa

Reacties zijn gesloten.