Winactie: 3 x Cattier-Paris pakket t.w.v. € 86!

Geplaatst door
We lopen tegen het einde van 2016. Om dit jaar mooi af te sluiten heb ik een superleuke winactie voor jullie! In samenwerking met Cattier-Paris mag ik 3 beauty pakketten weggeven t.w.v. maar liefst € 86! De pakketten hebben niet alleen een hoge waarde, maar er zullen dus ook 3 winnaars worden gekozen. Veel kans om te winnen! 
winactie cattier paris

WAT ZIT ER IN HET PAKKET?
 
– Multifunctionele droge olie
– 2 x sulfaatvrije shampoos
– Familie douche & shampoo
– Deodorant spray
– Sheabutter
– Kleimasker
– Kleipeeling
– Tandpasta
 
WAT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN?
 
– Schrijf je in op de nieuwsbrief van Cattier-Paris. Het maakt niet uit of je in België of Nederland woont.
 
– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres. Ik neem via e-mail contact op met de winnaars.
 
HOE MAAK JE EXTRA KANS?
 
– Volg mijn blog op Bloglovin, Facebook en Twitter + like / deel of retweet de winactie.
 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 20 december. Hou je mailbox goed in de gaten. Zo zal je als alles meezit, je gewonnen pakket nog voor oudejaar in huis hebben. Veel succes!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

64 reacties

 1. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag dit beauty pakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  ([email protected])

 2. Hoi, ik ben al bij hun ingeschreven en heb al andere producten kunnen gebruiken, waaronder die kleipeeling. Ben er ondertussen fan van geworden en natuurlijk maak ik ook graag kans op deze producten. De extra stapjes onderneem ik natuurlijk ook!

  [email protected]

 3. Wat een verwennerij, echt een heerlijk pakket en ik loot graag mee!
  Ik sta al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Cattier.
  En jou volg en deel ik op Bloglovin, twitter en FB.
  Nu maar duimen…..
  Fijne decembermaand en groeten, Grete Karina

  e-mail: [email protected]

 4. Wat een heerlijk pakket 😀 dit zou ik graag delen met mijn zus en dus heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Google+: lindaenbjorn (gedeeld)
  ingeschreven voor de nieuwsbrief: [email protected]

  groetjes Linda

 5. Hey Vanessa, wat een prachtig pakket! Ik ben fan van de lavendeldouchegel met roze klei, het roze kleimasker en de geraniumbodylotion van Cattier-Paris. Ik word helemaal blij als ik de andere producten zie! Ik volg je op bloglovin en heb de actie een hartje gegeven. Helloevelien AT Hotmail PUNT com

 6. Mijn vriendin gebruikt de produkten van Cattier-Paris en is daar uitermate tevreden over, zou dan ook bijzonder leuk zijn als ze via jullie winactie een extra kerstcadeautje in de wacht sleept. ([email protected])

 7. Wat een tof pakketje! Ik ken Cattier-Paris sinds kort van de deo en daar ben ik heel tevreden over, dus ik doe heel graag mee.
  Volger was ik al overal en natuurlijk heb ik geliked, gedeeld, gesaved en getweet.
  (BL Tamara TS, FB Tamara Mara Großmaul, Twitter @paramara1982)

 8. (H)eerlijke mama me-time, daar teken ik voor en in bovenstaand vijfsterrenpakket wil ik wel eens een duikje nemen! Fijn kennismaken met jou ook! Op de nieuwsbrief was ik reeds ingeschreven, nu maar hopen….

 9. Oehhhhh wat een superfijne winactie mag je organiseren voor de lezers van je blog! Ik doe zeker graag mee, al zoveel goed verhalen gehoord over deze verzorgingsproducten en zelf ook wel reuze benieuwd..
  alle stapjes doorlopen,
  ik maak graag een kansje! 😉
  Groetje Ilsiee prins/[email protected]

 10. Ik kan niet zonder mijn lipgloss is mijn tasje. Een mooie met een paars kleurtje, die er altijd veel te snel weer af is.. Maar het is mooi, staat goed en ik gebruik het altijd even snel wanneer ik droge lippen heb.

  1. Voor anonieme deelnemers aan de winactie: zonder e-mailadres kan ik jullie niet contacteren en kunnen jullie dus ook niet winnen. Gelieve de voorwaarden goed te lezen.

 11. Mijn mama is chronisch ziek en er zijn nog maar weinig dingen waar ze van kan genieten. Een heerlijk moeder-dochter beauty dagje thuis is wel mogelijk. En wat is het dan genieten, lekker tutten en bijpraten. Kopje thee erbij, echt even de nare dingen vergeten. Wat hoop ik dat we binnenkort weer samen de nodige bonding momentjes zullen delen met Cattier!! Ik die dan ook graag mee voor dit schitterende pakket. Fingers crossed zeggen ze dan he ?!

 12. Wauw, dat zou wel een zeer mooi eindejaarsgeschenk zijn! 🙂
  Ik moet echter wel bekennen dat ik Cattier paris niet zo goed ken, dus als ik win kan ik hier direct verandering in brengen en de producten ontdekken :-). *fingers crossed*

  (Ik volg op facebook en twitter, en ik heb de actie geretweet)

  Vele groetjes!

 13. Wat een prachtig pakket ! Met die droge olie wil ik mijn zwanger buikje wel verwennen ! Mvg Eline Vanparijs. Heb gedeeld op fb en like gegeven op bloglovin en ingeschreven op de nieuwsbrief. Twitter heb ik niet. [email protected]

 14. Wat een prachtig pakket! En dat 3x 🙂
  Ik maak graag kans en heb alles gedaan. Ook gedeeld en geretweet.
  Sabrina at denklicht punt nl

 15. Super leuke winactie. Al wil ik graag net als alle anderen mee doen en heel nieuwsgierig naar de producten. Ik wens de winnaar veel plezier met de producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *