Top 5 beauty schoencadeautjes onder € 10

Geplaatst door
Het is bijna Sinterklaas, tijd om wat leuke cadeautjes te scoren. Ik zocht een aantal leuke beauty schoencadeautjes uit met een mooi prijsje. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.
 
sinterklaas top 5 beauty schoencadeautjes onder 10 euro

De feestdagen zijn al duur genoeg, wat leuke schoencadeautjes met een mooi prijsje zijn dus zeker mooi meegenomen. Bij de webshop Dermarolling.nl kun je een hoop leuk geprijsde beautyproducten scoren van internationale merken. Denk hierbij aan merken zoals LA Girl, Elf maar ook W7 en Miyo.
LA GIRL MATTE FLAT VELVET LIPSTICK MANIAC
 
Een Velvet lipstick is tegenwoordig een absolute musthave. Alle grote merken zoals MAC hebben complete lijnen bestaande uit prachtige matte lipsticks. En zo ook het merk LA Girl. Een lipstick scoor je al voor € 4,99. 
 
la girl matte flat velver lipstick maniac
ELF HIGH DEFINITION POWDER SOFT LUMINANCE
 
High definition powder helpt fijne lijntjes en oneffenheden te camoufleren en creëert een zachte gloed, aldus dermarolling.nl. Naast dat een goede poeder een aanwinst is voor je stash is deze van Elf ook nog eens vriendelijk geprijst. De Elf High Definition Powder Soft Luminance kost nu namelijk maar € 4,99. 
 
elf high definition powder soft luminance
 
SUNKISSED SUNSET GLOW SET COSMETIC GIFT SET
 
In de Sunkissed Sunset Glow Set Cosmetic zitten alle tools om je een perfecte sunkissed gloed te geven tijdens de koude winterdagen. Denk hierbij aan bruinte oogschaduw tinten, mascara, lipbalm maar ook een prachtige bronzer en highlighter. De set kost slechts € 9,99. 
 
sunkisses sunset glow set cosmetic gift set
W7 CHRISTMAS SET LONDEN EYES
 
Ook dit setje is ontzettend leuk om te geven (maar natuurlijk ook om te krijgen). Voor maar € 9,99 heb je een goede mascara, eyeliner pot en een oogpotlood. 
 
W7 christmas set londen eyes
INTELLIGENT SKIN FACE MASK VITAMIN C
 
En als laatste is een heerlijk vitamine C masker in de winter ook altijd welkom. Met dit masker herstel je je gezicht weer van alle koude dagen. Intelligent Skin Face Mask Vitamin C bevat geen parabenen, kleurstoffen en uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextracten of plantaardige oliën. Het masker is overigens te koop voor € 5,99.
 
intelligent skin face mask vitamine c
Zoals je kunt zien zijn er ontzettend veel leuke make-up producten voor een klein prijsje. 
 
Wat hoop jij dit jaar in je schoen te krijgen?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

15 reacties

  1. Wat een fijne producten, vooral dat poeder van ELF. Ik hoop vooral boeken cadeau te krijgen dit jaar en een lippotlood, want die heb ik nog niet 😉

  2. Wat een prachtige cadeautjes de skin face mask vitamine c ziet er mij interessant uit.

Reacties zijn gesloten.