Tips voor het inrichten van jouw buitenverblijf

Geplaatst door
Nu de dagen korter worden en de temperatuur daalt, wil je natuurlijk nog zoveel mogelijk van het buitenleven genieten. Niemand is ten slotte een ‘binnenmens’. Waarschijnlijk denk je dan al snel aan een lange herfstwandeling in het bos of aan een middag zittend op een verwarmd terras met een heerlijke kop warme chocolademelk. Dit gevoel kun je nu ook creëren in jouw eigen tuin!

Steeds meer tuinliefhebbers ontdekken hoe fijn het is om een veranda te hebben. Een bijkomend voordeel is dat een veranda zich uitstekend leent om aan de slag te gaan met seizoensstyling. In deze blogpost geef ik een aantal handige tips om 365 dagen per jaar van het buitenleven te kunnen genieten.
 
tips inrichten buitenverblijf veranda

VERSCHILLENDE BUITENVERBLIJVEN
 
Buitenverblijven zijn te vinden in allerlei uitvoeren. Denk hierbij aan een tuinhuis of veranda. Maar ook een balkon kan prima voldoen als buitenverblijf en deze kun je in één handomdraai omtoveren tot een heerlijke plek, om het gehele jaar gebruik van te maken.
 
tips inrichten buitenverblijf veranda
 
TUINMEUBELEN
Wil je van jouw buitenverblijf een echte relax-plek maken of kies jij voor een stijlvolle set om heerlijk aan te kunnen dineren? Gaat jouw voorkeur uit naar een plek om lekker tot rust te komen, kies dan voor een loungeset die het gehele jaar buiten kan blijven staan. Gooi lekker veel kussens op de bank en kruip hierin weg met een lekkere kop cappuccino. Leg alvast een aantal fijne dekentjes of plaids in de set, zodat je altijd lekker warm kunt zitten. 
 
tips inrichten buitenverblijf veranda loungeset tuinmeubelen
 
SEIZOENSSTYLING
 
Een erg leuke bijkomstigheid is dat een veranda of buitenverblijf zich uitstekend leent voor seizoensstyling! Je kunt de styling geheel op het seizoen aanpassen, waardoor jouw buitenverblijf telkens een andere uitstraling krijgt. In de herfst kun je denken aan mooie herfstbloemen en –takken of een paar robuuste pompoenen of kalebassen. In de winter kun je kiezen voor gezellige lampjes, een vuurkorf en amaryllisbollen. Bijna lente? Style de tuintafel met kleurrijke lentebollen en plaats in de zetels sierkussens in vrolijke lentekleuren. 
 
Met een aantal slimme ingrepen en het plaatsen van de juiste meubelen, maak je van je tuin al snel een fantastische buitenkamer. Kom voor meer tuininspiratie eens langs bij Kees Smit Tuinmeubelen. De grootste van Europa in Tuinmeubelen en voor ieder wat wils!

VERANDA SCHOONMAKEN

Heb je jouw veranda mooi ingericht? Dan is het natuurlijk belangrijk om deze goed te onderhouden. Voor meer tips over een veranda schoonmaken, kan je terecht op lamella.nl. In dit artikel worden 5 manieren besproken hoe je het beste jouw veranda kunt schoonmaken. 
 
Heb jij een veranda of buitenverblijf waarin je van het najaar kunt genieten? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

5 reacties

  1. Leuk artikel om te lezen en zeer goede tips een loungeset vind ik zeer interessant omdat je het het ganse jaar kan buiten laten staan en vind ik toch praktisch .

  2. Handige tips voor een veranda of buitenverblijf in te richten met daarbij de gepaste tuinmeubelen word dit gezellig super.

Reacties zijn gesloten.