New in: Zilveren ringen van Lucardi

Geplaatst door
Van Lucardi Juwelier kreeg ik een shoptegoed waarmee ik sieraden mocht uitkiezen, superleuk! Ik heb met veel plezier een kijkje genomen in de shop en mijn oog viel op twee zilveren ringen met zirkonia stenen. Ik vind ze heel mooi en natuurlijk wil ik ze graag aan jullie laten zien. Kijk je mee?
 
new in zilveren ringen van lucardi

Eerlijk is eerlijk, ik ben geen sieraden meisje. Ik draag niet vaak horloges, armbanden, opvallende kettingen en oorbellen. Ringen draag ik daarentegen wél heel graag. Ik draag vrijwel altijd een ring rond mijn middel- of ringvinger. Mijn voorkeur gaat naar zilveren ringen, goud staat me gewoon niet zo mooi. Tijdens het shoppen viel mijn oog op twee zilveren ringen met zirkonia stenen.  
 
ZILVEREN RING MET ZIRKONIA STENEN
 
zilveren ring zirkonia stenen lucardi
 
zilveren ring zirkonia stenen lucardi
 
Wauw, wat een prachtige ring! Het is geen standaard ‘rechte’ ring, maar een ‘kruis’ en dat vind ik heel mooi. De prachtige zirkonia stenen maken het plaatje compleet. De maat van de ring was een beetje gokken, aangezien ik hem natuurlijk niet kon passen. Ik heb voor de zekerheid maat 18,5 mm gekozen. Voor mijn ringvinger is hij helaas te groot, maar voor mijn middelvinger is hij gelukkig wel goed. De ring ziet er luxueus uit. Je zou dan ook denken dat hij heel duur is maar hij kost € 59,98. Momenteel is er 50% korting op waardoor je hem kan scoren voor € 29,99. Dat is echt weinig geld voor zo’n mooie ring!
 
ZILVEREN RING GOURMET MET WITTE ZIRKONIA STENEN
 
zilveren ring gourmet schakel witte zirkonia stenen lucardi
zilveren ring gourmet schakel witte zirkonia stenen lucardi
Ook deze ring vind ik prachtig! Hij heeft een gourmetschakel met witte zirkonia stenen en dat vind ik heel mooi. Deze ring is iets dikker en dat heb ik graag. De ring heeft maat 18 mm en past perfect rond mijn ringvinger, waar ik heel blij om ben. Ook deze ring ziet er luxueus uit maar kost slechts € 39,99, en opnieuw kan ik zeggen dat dit weinig geld is voor zo’n mooie ring. De kwaliteit van beide ringen is echt heel goed.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe ringen en ik ga ze dan ook met veel liefde dragen. Eigenlijk is het niet erg dat de eerste ring rond mijn middelvinger past en de tweede ring rond mijn ringvinger, want nu kan ik aan ieder hand een ring dragen!

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.


Welke ring vind jij het mooiste? En ben jij al bekend met Lucardi?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx  

17 reacties

  1. Wauw die zijn mooi! Vooral de eerste vind ik echt prachtig. Ik draag ook haast nooit meer sieraden, alleen op de dagen dat ik vrij ben.

  2. Zeer prachtige ringen de zilveren ring met zirkonia stenen vind ik zeer mooi en stijlvol super.

  3. Hey Vanessa,

    Wat een prachtige ringen zeg. Ik ben helemaal verliefd op die eerste, die vind ik echt super mooi 🙂 . Past ook bij de ringen die ik momenteel draag hihi. Lucardi heeft altijd hele mooie sieraden!

    Liefs!

Reacties zijn gesloten.