New in: Zwarte schoudertas Boo!

Geplaatst door
Onlangs liet ik jullie mijn enkellaarsjes van Bent Merkschoenen zien. Vandaag is het de beurt aan mijn zwarte schoudertas van het merk Boo!. Ik hou van schoudertasjes. Ze zien er niet alleen mooi uit, maar ze zijn ook praktisch voor als je weinig spullen wilt meenemen en je handen graag vrij hebt. Kijk je mee naar mijn nieuwe tas? 
 

De Boo! schoudertas is verkrijgbaar in het grijs en zwart. Ik heb even getwijfeld over de kleur, maar ik ben toch voor de zwarte variant gegaan. Dit om de reden dat ik de schoudertas dagelijks wil gebruiken en een zwarte tas gewoon bij iedere outfit past. De schoudertas is van hoogwaardig imitatieleer en voelt heerlijk zacht aan. Het zilveren Boo! logo op de voorzijde vind ik heel mooi.
De schoudertas van Boo! ziet er mooi en stijlvol uit, maar daarnaast is ze ook praktisch in gebruik en dat vind ik heel belangrijk. De tas heeft een hoogte van 20 cm, een breedte van 24 cm en een diepte van 10 cm, en dat is groot genoeg om mijn belangrijkste spullen in mee te nemen: o.a. mijn portemonnee, iPhone, sleutels, deodorant, zakdoekjes en paraplu. Ideaal voor dagelijks gebruik en zo hoef ik niet altijd een veel te grote tas mee te zeulen. 

 

De tas opent d.m.v. een overslag flap die met twee magneten sluit. Daaronder bevindt zich een hoofdvak met ritssluiting en in de tas zelf vind je verschillende vakjes. In het midden is er een groot vak met ritssluiting en daarnaast zijn er nog twee grote vakken. Aan de ene kant is er plaats voor mijn iPhone en aan de andere kant is er een klein vakje met ritssluiting. Ook op de achterkant van de tas is er nog een vak met ritssluiting. Kortom: de tas is zeer praktisch ingedeeld zodat ik mijn spullen ordelijk kan opbergen.

 

Ik kan de tas dragen d.m.v. een handvat, maar ook met een afneembare en verstelbare schouderband. De riem is best lang waardoor de tas tot onder mijn heupen komt (ik ben 1m70), maar inmiddels heb ik de riem een beetje korter gemaakt zodat de tas iets hoger hangt. Ik vind het in ieder geval ontzettend handig dat ik de tas kan dragen terwijl ik mijn handen vrij heb, ideaal voor als ik bijvoorbeeld boodschappen moet doen, een dagje ga shoppen of een avondje wegga. 

De schoudertas kost € 69 en dat vind ik een prima prijs voor wat je krijgt. De Boo! schoudertas ziet er heel mooi uit, is van goede kwaliteit, zeer praktisch ingedeeld en ideaal voor dagelijks gebruik. Sinds ik deze schoudertas in huis heb, laat ik mijn grote tassen veel vaker aan de kant staan. Ik vind het gewoon super handig dat ik mijn belangrijkste spullen kan meenemen én mijn handen vrij heb als ik ergens naartoe ga. 

De Boo! zwarte schoudertas kost € 69 en is te koop bij Bent Merkschoenen. Neem zeker eens een kijkje in de webshop want naast deze tas verkopen ze nog veel meer mooie tassen en schoenen. * Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Wat vind jij van mijn nieuwe schoudertas?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

21 reacties

 1. De schoudertas boo ziet er mooi uit praktisch en een handige indeling de kleur past er perfect bij super.

 2. Leuk artikel om te lezen de zwarte schoudertas boo ziet er mij praktisch en handig uit en alsook de verstelbare schouderband zeer handig en voor deze prijs echt een aanrader.

 3. Stijlvolle kleur voor de herfst en winter 🙂 Lijkt me ook ideaal qua grootte 🙂

 4. Wat een mooi tasje zeg! En als die van leer is is het ook een koopje! Vind hem echt prettyy! Ga even een kijkje nemen op de site :)! Xx

 5. Super mooie tas! En wat een goede shots heb je genomen van alle details. Ik ben echt een tassenverslinder dus het is maar goed dat de winkels dicht zijn, want ik zou zo naar de winkel rennen om een tas te kopen. Geniet ervan meid en draag hem met veel plezier!

 6. Hey Vanessa,

  Wat een zeer mooie en chique tas zeg 🙂 ! Ziet er goed uit!
  Zwarte tassen doen het altijd wel goed bij mij 🙂 .

  Liefs!

Reacties zijn gesloten.