New in: Easy’n Rose enkellaarsjes

Geplaatst door
Van Bent Merkschoenen kreeg ik een shoptegoed waarmee ik een paar schoenen in de webshop mocht kiezen, superleuk! Aangezien ik nog op zoek was naar mooie enkellaarsjes voor dit najaar, was mijn keuze snel gemaakt. Tijdens het shoppen viel mijn oog op deze bruine Easy’n Rose enkellaarzen en ik was op slag verliefd. 

 

Easy'n Rose enkellaarsjes bruin

Easy'n Rose enkellaarsjes schoenen
Als eerste wil ik iets vertellen over de doos waarin de schoenen worden geleverd. Ziet deze er niet pretty uit? Roze en paars zijn mijn lievelingskleuren dus daar heeft Easy’n Rose alvast goede punten mee gescoord. Meestal gooi ik schoenendozen direct weg, maar deze doos vind ik zo mooi dat ik ze wil bewaren. Is het niet om mijn schoenen in op te bergen, dan wel voor iets anders.
Easy'n Rose enkellaarsjes bruin
Hier zijn ze dan: mijn Easy’n Rose enkellaarzen! De enkellaarsjes zijn van leder en ze hebben een bruine kleur met een prachtige glans. Op de foto’s zien ze er lichter uit, maar dat komt door het bewerken. De enkellaarsjes zien er precies hetzelfde uit als op de website en dat vind ik fijn want soms kan dat wel eens tegenvallen. 
Mijn schoenmaat is best moeilijk. In het ene paar schoenen heb ik maat 39 en in het andere paar schoenen maat 41. Voor alle zekerheid heb ik maat 41 gekozen, de grootste maat, en dat was een goede beslissing want de enkellaarsjes zitten perfect. De laarsjes knellen niet en mijn voeten hebben voldoende ruimte om te bewegen.
 
Easy'n Rose enkellaarsjes bruin
De enkellaarsjes hebben een brede hak en dat vind ik persoonlijk het comfortabelste om mee te stappen. De hak is 6 centimeter hoog en dat vind ik voldoende, aangezien ik zelf al 1m70 groot ben. De onderkant van de schoenen is voorzien van een stevige grip om uitglijden te voorkomen, en dat is erg handig voor als het straks regent of sneeuwt. 
 
Easy'n Rose enkellaarsjes bruin grip
Easy'n Rose enkellaarsjes bruin grip
De laarsjes hebben aan beide kanten een rits. De ene rits moet je open doen om je voet er in te steken. De andere rits dient als “versiering”, een mooi detail. Wat me meteen opvalt is dat de rits vlot open en toe gaat. Bij nieuwe schoenen is de rits soms nog een beetje stroef, maar dat is bij deze enkellaarsjes niet het geval. 
Easy'n Rose enkellaarsjes bruin
De Easy’n Rose enkellaarzen kosten € 79 en dat vind ik een prima prijs voor de kwaliteit die je terugkrijgt. De laarzen zijn van leder, ze glanzen mooi, ze zitten comfortabel en ze hebben een stevige grip aan de onderkant. Kortom: ze hebben eigenlijk alles wat je van goede enkellaarsjes verwacht. Ik ben heel blij dat ik deze schoenen aan mijn stash mag toevoegen en ik ga ze dit najaar dan ook met veel plezier dragen!
 
Easy'n Rose enkellaarsjes bruin
 
De Easy’n Rose bruine enkellaarzen kosten € 79 en zijn te koop bij Bent Merkschoenen. Neem zeker eens een kijkje in de webshop want naast deze enkellaarsjes verkopen ze nog veel meer mooie damesschoenen

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.


Wat vind jij van mijn nieuwe enkellaarsjes?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

20 reacties

  1. Deze enkellaarsjes zien er mooi en netjes uit, als ik zelf een hak draag is het ook altijd van dat soort formaat x

  2. Mooie laarsjes! Echt het soort laarsjes dat ik vroeger toen ik wel nog hakken droeg ook vaak en graag droeg.

  3. Prachtige laarsjes en mooie kleur met deze hak heb je ook wel een betere steun top.

  4. Deze laarsjes zien er schitterend uit en de kleur past er perfect bij super.

  5. Hey Vanessa,

    Hele mooie enkellaarsjes 🙂 . Mooie kleur ook! Momenteel draag ik bijna geen hak vanwege mijn zwangerschap. Maar volgend jaar wil ik zeker weer hakjes gaan dragen. En dan ook zulke hakken, die wat dikker en steviger zijn, anders kan ik er echt niet op lopen hihi.

    Liefs!

Reacties zijn gesloten.