The Body Shop kerstcollectie 2016

Geplaatst door
Persbericht – Van zoet gekruid tot ongelooflijk sappig, de langverwachte limited editions van The Body Shop zijn de lekkerst ruikende flavours uit de jungle. Vanilla Chai, Spiced Apple en Frosted Berries, be sure to snap up all three! En dat is nog niet alles. Ter ere van het 40-jarig bestaan en de toewijding aan het campagne voeren tegen dierproeven, geeft The Body Shop hun body butters een special edition kerst make-over. 
 
the body shop kerstcollectie 2016 vanilla chai

VANILLA CHAI: MET HANDGEPLUKTE VANILLE UIT MADAGASCAR
 
Deze hartverwarmende, uitnodigende rijke geur opent de zintuigen. Romige melk en verslavende vanille krijgen pit dankzij warme kaneel en kardemom, en worden gezoet door bruine suiker. Een geur waarin je huid zich maar wat graag wil onderdompelen.
 
the body shop kerstcollectie 2016 spiced apple


SPICED APPLE: MET KOUDGEPERSTE APPELZAADOLIE UIT DE ALPEN

Op en top feestelijk. Deze smakelijke geur symboliseert het ‘verwen-jezelf-seizoen’ perfect. Het aroma van vers gebakken appels is verwarmd met kaneel en verfrist met knisperende sinaasappel en witte bloemen. Een verrukkelijke geurcombinatie die je keer op keer zal kiezen.
 
the body shop kerstcollectie 2016 frosted berries
FROSTED BERRIES: MET CRANBERRIES UIT NOORD-AMERIKA
 
Dit onweerstaanbaar sappige, Instagram-waardige winterrecept prikkelt de zintuigen. Een uitgebalanceerde mix van frisse cranberry, zwarte bes en framboos, gemengd met witte bloemen, romige praliné en zoete vanille vormt samen een prachtige bessenmelange.
 
PRIJSLIJST
 
Body butter € 15 / € 16 (200 ml)
Body butter € 6 (50 ml)
Bodylotion € 10 (250 ml)
Showergel € 7 (250 ml)
Body scrub € 18 (250 ml)
Bath foam € 12 (300 ml)
Hand cream € 5,50 (30 ml)
Body mist € 19 (100 ml)
Bath fizzy € 1 (28 g)
Lip balm € 5 (20 ml)
 
the body shop gepersonaliseerde body butters kerst
 
GEPERSONALISEERDE BODY BUTTERS
 
Ter ere van het 40-jarig bestaan en de toewijding aan het campagne voeren tegen dierproeven, geeft The Body Shop hun meest iconische product, de body butter, een special edition kerst make-over. 
 
Wist je dat 48% van de mensen een cadeau wil geven tijdens de feestdagen dat opzien baart? Dat is waarom The Body Shop je de kans geeft om je eigen body butter te personaliseren in geselecteerde winkels. So go wild en plaats de door jou gekozen naam op een body butter voor een echt persoonlijk cadeau. 
 
In samenwerking met Yago Partal, bekend van zijn wereldberoemde portretten van dieren, hebben ze vier exotische dieren gekozen die jouw body butter tot leven zullen brengen. These are in celebration of our wildest campaign yet.
 
Om jouw body butter een naam te geven, koop je gewoon een 200 ml of 400 ml body butter bij één van de geselecteerde winkels vermeld op de website of vraag één van de medewerkers bij de kassa voor meer informatie. Het personaliseren van de body butter is gratis. Kies het dier waar ze dol op zullen zijn en voer de naam van de gelukkige ontvanger in. Talk about a roar-some gift!
 
De nieuwe Christmas seasonals zijn vanaf 1 november 2016 verkrijgbaar in The Body Shop winkels
en via de webshop (Nederland). 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Die gepersonaliseerde body butters zijn wel leuk! Voegt toch iets extra toe, vind ik. En die tijger vind ik het mooist. Van die 3 collecties is die Vanilla Chai niets voor mij, maar de andere 2 lijken me wel fijn en ik zie daar wel een paar toffe productjes. 🙂

  2. Deze collecties lijkt me zo leuk. Alleen ik heb geen body shop in de buurt. Maar ik hou vanille- en appelgeuren. In geurkaarsen maar ook in andere producten. Dit lijkt me echt zo'n leuke collectie.

  3. Zeer mooie collecties de vanilla chai en de frosted berries zijn mijn favorieten idiaal voor de feestdagen.

  4. Wat een top collecties de bodybutters en de vanilla chai zien er goed uit idiaal kerstgeschenk.

Reacties zijn gesloten.