Hema kerstcollectie 2016

Geplaatst door
Hema komt dit jaar met een uitgebreide collectie kerstdecoratie. Zo zijn er drie kleurenthema’s en wordt er gebruik gemaakt van de materialen glas, hout en plastic. De thema’s bestaan uit rood en wit, goud en zilver en er is een kleurrijk thema. Pak uit met opvallende artikelen of maak je eigen kerstdecoratie!
 
hema kerstcollectie merry christmas slinger

GOUD EN ZILVER
 
Ook dit jaar is de gouden en zilveren kerstdecoratie niet weg te denken uit de collectie van Hema. Deze klassieke kleurenthema’s staan prachtig in elk huis en in elke boom. De collectie bestaat uit traditionele figuren als rendieren, sneeuwpoppen en Kerstmannen, maar er komen nu ook moderne figuren in voor. Zo zijn er gouden robotjes en uilen in sneeuwglobes.
 
hema kerstcollectie goud zilver kerstballen kerst hangers
hema kerstcollectie zilveren kersthangers
hema kerstcollectie goud zilver sneeuwglobes
WIT MET ROOD
 
hema kerstcollectie rood wit kerstballen kersthangers
hema kerstcollectie sneeuwman hanger  hema kerstcollectie sneeuwpop sneeuwman hanger
KERST XL 
 
Vind je dat jouw kerstversiering nog niet genoeg opvalt in de kerstboom? Hema heeft nu XL decoratie, welke absoluut de aandacht zullen trekken. Zo zijn extra grote hangers in de vorm van uilen en robots en zijn er grote glazen kerstballen met daarin echte kerstwerelden vol rendieren, huisjes en kerstbomen. 
 
hema kerstcollectie kleurrijke glazen kerstballen
hema kerstcollectie glazen robotjes hangers
hema kerstcollectie glazen uil hanger
DIY
 
Deze kerstwerelden kun je thuis ook zelf maken, dit doe je met behulp van een glazen pot, leuke ornamenten en heel veel glitters. De doe-het-zelf kerstcollectie bestaat niet alleen uit de glazen werelden, maar ook uit grote kartonnen rendieren die je in huis op kunt hangen of kleine die je neer kunt zetten. Deze collectie is ideaal voor iedereen die graag zelf een cadeautje wil maken. 
 
hema kerstcollectie DIY glazen pot glitters
hema kerstcollectie kartonnen rendier DIY
ALLES VOOR DE MOOISTE CADEAUTJES
Ben jij ook zo gek op het inpakken van cadeautjes? Hema heeft alles voor de mooiste cadeautjes, van cadeautasjes en doosjes tot linten in verschillende soorten en materialen tot inpakpapier met de mooiste dessins. Alle producten komen zijn verkrijgbaar in de drie kleurenthema’s, dus er is voor ieder wat wils. 
 
hema kerstcollectie cadeauzakjes
hema kerst collectie cadeautasjes cadeauzakjes
hema kerst collectie cadeauzakjes
De kerstcollectie is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Hema filialen en via hema.be.
 
Persbericht
Ik word alvast super vrolijk van deze kerstcollectie! Jij ook?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Leuk om te lezen wat een mooie versiering en prachtige kleuren hema heeft wel een mooie kerstcollectie.

  2. Helaas geen kerstboom voor ons, onze hond gaat er mee aan de haal ben ik bang haha. Die cadeau verpakkingen vind ik wel ontzettend leuk!

  3. Superleuk! Wij hebben hier thuis voornamelijk alles in het rood, maar goud blijf ik ook heel mooi vinden. En de uil in de sneeuwglobe vind ik schattig!

  4. Ooh ik hou ervan wanneer de kerstcollecties in de winkels komen ^^ & Ik zie hier ook al een paar leuke dingetjes ertussen! ^^ x

  5. Wat zitten er weer leuke items tussen! Wij hebben alleen nog zoveel kerst spullen, dat ik dit jaar niks nieuws erbij ga halen x

  6. Wat een superleuke items! Superleuk om dingen in te verpakken, en de kerstboom mee te versieren. Ben ook benieuwd naar de make-up collectie.

  7. Het is dat ik al zoveel kerstdecoratie heb, maar anders was ik wel van plan om iets ervan te kopen. Misschien ga ik nog wel iets kopen om de kerstcadeautjes in te doen 🙂

Reacties zijn gesloten.