IKEA shoplog oktober 2016

Geplaatst door
Afgelopen zaterdag zijn Glenn en ik naar de IKEA geweest. Om de zoveel tijd gaan we er eens heen. We vinden het leuk om er rond te lopen en inspiratie op te doen. En natuurlijk hebben we ook enkele dingen gekocht. Het is niet zo veel, maar ik wil het jullie toch graag laten zien. Kijk je mee naar mijn shoplog?
 
mini cactussen set potjes ikea

malin rund dekbedovertrek niina altoo ikea
Als eerste heb ik een Malin Rund dekbedovertrek gekocht dat ik al heel lang wilde hebben. Iedere keer dat we naar de IKEA gingen, dan twijfelde ik om het te kopen en nu heb ik het gewoon gedaan. Ik ben er superblij mee! Ik vind het Niina Aalto design heel mooi. Het is best een kleurrijk dekbedovertrek wat misschien minder past bij het najaar, maar aangezien ik veel in bed lig is een beetje kleur meer dan welkom.
 
€ 24.99
 
dvala wit hoeslaken elastiek ikea
Bij een dekbedovertrek hoort natuurlijk ook een hoeslaken. Het liefste wilde ik eentje hebben in een paarse kleur maar die waren helaas uitverkocht, vandaar dat ik een Dvala witte variant heb meegenomen. Het hoeslaken heeft een elastiek en dat vind ik erg handig voor rond de matras.
 
€ 9.99
 
legitim snijplank set groen blauw ikea
 
We hadden een nieuwe snijplank nodig om o.a. groenten en vlees op te snijden. Het maakte ons niet uit welke kleur ze heeft, als ze maar groot en stevig is. Ons oog viel op deze Legitim snijplanken set. Het blauwe snijplankje is eigenlijk overbodig maar het zit er nu eenmaal bij, en snijplankjes komen altijd wel van pas. 
 
€ 2.99
 
lugga geurkaars make up poeder ikea
Afgelopen zaterdag ben ik ook naar het Kruidvat geweest (die shoplog volgt nog) waar ik veel geurkaarsen heb gekocht, en daarom heb ik het in de IKEA bij één grote kaars gehouden. Ik heb mijn favoriete geurkaars gekocht, namelijk deze Lugga geurkaars die naar make-up / poeder ruikt. Het is een heerlijk zachte en bijzondere geur waar je zeker aan moet ruiken als je in de IKEA bent. De geurkaars zit in een ronde, glazen pot en brand ongeveer 50 uren.
 
€ 5.99
mini cactussen set potjes ikea
 
Ik vind bloemen en planten heel mooi, maar het onderhoud is gewoon niet aan mij besteed. Daarom wil ik enkel nog planten die weinig verzorging en water nodig hebben. Bij de tuinafdeling zag ik dit setje met 3 mini cactussen. Zien ze er niet schattig uit? De paarse potjes vind ik ook heel leuk. Ze staan superleuk op mijn salontafeltje!
 
€ 4.99 
 
daim taart chocolade amandel karamel ikea
Als laatste hebben we nog een kijkje genomen in de Zweedse shop. Deze Daim taart konden we echt niet weerstaan. We hebben ze inmiddels al helemaal opgegeten, haha! De Zweedse amandeltaart met chocolade en crunchy karamel is echt heerlijk. Ideaal om te serveren als dessert bij de koffie of thee. Leuk om te weten: de taart is ook glutenvrij!
 
€ 4.95
Wat vind jij van mijn aankoopjes? Ga jij graag naar de IKEA?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

29 reacties

  1. Wat een leuke aankopen! Dat kleine snijplankje vind ik juist fijn om iets kleins op te snijden zoals een ui. Die taart ziet er zo lekker uit! Ik hoop dat ze hem hier ook hebben!

  2. Hé, die geurkaars is nieuw zeker? Ik zag 'm nog niet in hun assortiment! Ik ga binnenkort ook nog eens naar de Ikea, wie weet neem ik dat dekbedovertrek ook mee, vind 'm echt leuk 😉 Liefs!

    1. Hey Silke! Die geurkaars is al een tijdje verkrijgbaar hoor, toch in de IKEA winkel waar ik altijd ga (Anderlecht). En ja, het dekbedovertrek is echt superleuk 🙂 liefs!

  3. Wat een leuke mini cactussen! Inderdaad erg leuk om ze bij elkaar neer te zetten. De geurkaarsen van de Ikea vind ik ook altijd erg fijn. Deze geur ken ik nog niet, de volgende keer snel meenemen dus!

  4. Die cactussen zijn leuk. Misschien moet ik ze ook weer eens meenemen, veel andere plantjes zijn de laatste tijd niet zo tevreden met hun verzorging.

  5. Super leuke dingen! Ik hou echt van Ikea <3 Kleine cactusjes heb ik ook al een tijdje en nu ook in een mooi potje, heel blij mee!

Reacties zijn gesloten.