Garnier Hydra Bomb Tissuemasker

Geplaatst door
Onlangs ben ik gaan shoppen bij het Kruidvat en zag ik iets nieuw in de schappen liggen, namelijk het Garnier SkinActive Hydra Bomb Tissuemasker. De mooie blauwe-zilverkleurige verpakking sprak mij meteen aan, alsook de ultra hydraterende werking van het masker. Voor € 2,49 nam ik dit gezichtsmaskertje mee naar huis en vandaag vertel ik je graag wat ik ervan vind. Lees je mee?
 
review garnier skinactive hydra bomb tissue masker
 

VERPAKKING

De verpakking van het Garnier Hydra Bomb Tissuemasker ligt helemaal in lijn met de andere producten van het Hydra Bomb gamma: een mooie blauwe-zilverkleurige verpakking die ook nog eens shiny is. Het logo Garnier SkinActive is duidelijk zichtbaar, net als de productnaam Hydra Bomb. De mooie, kleurrijke afbeelding van granaatappel geeft al mee dat dit één van de hoofdingrediënten is. Verder bevat de verpakking alle informatie die je nodig hebt, o.a. de werking, ingrediënten en gebruiksaanwijzing. Opmerkelijk is dat de voorzijde van de verpakking enkel in het Frans bedrukt is, maar gelukkig vind je op de achterzijde de Nederlandse informatie terug.
 
review garnier skinactive hydra bomb tissue masker


ULTRA HYDRATERENDE & REVITALISERENDE TISSUEMASKER

Dit tissuemasker is doordrenkt met ultra hydraterend serum verrijkt met granaatappel en hyaluronzuur. Wanneer het is aangebracht op de huid, werkt het als een hydraterend kompres dat continu het serum efficiënt verspreidt. Het masker is geschikt voor elk huidtype, zelfs een gevoelige huid. Na 15 minuten lijkt de huid intens gehydrateerd, glad en stralend. 

INGREDIËNTEN

AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL, p-ANISIC ACID, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER / WITCH HAZEL LEAF WATER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LIMONENE, MANNOSE, METHYLPARABEN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, POTASSIUM SORBATE, PROPYLPARABEN, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYALURONATE, SORBIC ACID, SORBITOL, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE
 
Op de ingrediëntenlijst zie ik o.a. voedende glycerine, hamameliswater, casterolie en fruitextracten. Helaas staat alcohol ook vrij hoog op de ingrediëntenlijst, maar persoonlijk merk ik hier niets van, zowel niet qua geur als op mijn gezicht. Helemaal onderaan de lijst staat parfum. 

HOE GEBRUIKEN? 

1. Vouw het masker open. Breng het aan op een schoon gezicht met de witte kant van het masker naar het gezicht toe. De blauwe beschermlaag moet zichtbaar zijn op het gezicht.
2. Verwijder de beschermlaag.  
3. Laat het masker aansluiten met de gezichtsomtrek. 
4. Laat 15 minuten intrekken. Verwijder het masker. Masseer zachtjes in of gebruik een wattenschijfje om het overtollig product te verwijderen. 

MIJN ERVARING

review garnier skinactive hydra bomb tissue masker
 
Zoals je op de foto’s kan zien is het masker te groot voor mijn gezicht, en dan vooral het gebied rondom mijn mond en kin. Ik heb geprobeerd om het masker zo goed mogelijk te spreiden over mijn gezicht, maar dan nog was het te groot. Tijd om de blauwe beschermlaag te verwijderen! Geen idee waar die voor dient trouwens… Oh god, hoe sexy ziet dit tissuemasker er wel niet uit? Lachen ging met dit masker trouwens ook niet goed. Anyway, het masker hecht zich goed vast aan mijn voorhoofd en wangen, maar het gebied rondom mijn mond en kin is duidelijk te groot. Het aanbrengen van dit masker is best een gedoe en dat is voor mij dan ook een minpunt.
 
Over de werking ben ik dan wél weer heel tevreden. Het tissuemasker is heel nat en glad, maar gelukkig drupt het niet. Het masker is flink doordrenkt met een hydraterend serum en dat voelt heerlijk aan op mijn huid. De naam Hydra Bomb is zeker niet overdreven. Door de granaatappel had ik een fruitige geur verwacht, maar de geur is eerder fris en waterachtig, niets bijzonders. Het masker voelt heel fris aan. In de zomer kan dat heel fijn zijn, zeker na een dagje zonnen, maar voor nu vind ik het net iets te fris. Na het verwijderen van het masker voelt mijn huid heerlijk zacht, glad en gehydrateerd aan. Het serum is goed ingetrokken, maar voor de zekerheid masseer ik het overtollige product nog even zachtjes in. Ik voel dat mijn huid een flinke hydratatie boost heeft gekregen en de hydratatie blijft ook lang aanwezig, goed zo!
 
review garnier skinactive hydra bomb tissue masker

BESLUIT
 
Ik heb een gemengd gevoel over dit gezichtsmasker. Het masker is helaas te groot voor mijn gezicht, maar misschien past het bij jou wel goed, dat is dus moeilijk te zeggen. Voor mij was het aanbrengen in ieder geval een heel gedoe. Over de werking ben ik dan wél weer heel tevreden want het masker doet wat het belooft: je huid intens hydrateren waardoor ze heerlijk glad en zacht aanvoelt.
 
Het Garnier SkinActive Hydra Bomb Tissuemasker kost € 2,49 en is te koop bij de drogist en Bol.com.
 

10 reacties

  1. Hmm ik ben zelf nooit echt een fan van sheet masks maar op zich lijkt hij me nog niet heel onprettig. Wel jammer dat hij zo groot is, dat is gewoon niet fijn!

  2. Vaak zijn die maskers ietwat groot, maar ik druk zoveel mogelijk tegen mijn gezicht. Ik vind ze fijn, je hoeft niet met je gezicht daarna onder de kraan. Ennee, hahaha, echt sexy staat ie niet. Leuke foto!

  3. Leuk artikel om te lezen dit moeten we zeker eens uit proberen het masker vind ik wel cool.

  4. Ik heb dit masker nu al een tijdje op het oog, maar nog niet gekocht. Dit soort sheet maskers vind ik wel atijd heel prettig, dus ik ga toch een poging wagen binnenkort =)

  5. Ik zag wel andere producten uit deze lijn staan bij Etos maar dit masker helaas niet. Ik wil deze weleens proberen. Sheetmaskers zijn volgens mij altijd te groot, maar wel lekker makkelijk te verwijderen.

Reacties zijn gesloten.