Maria Galland Le Vernis Nailpolish

Geplaatst door
Door Annora – Vandaag kijken we naar 2 luxe nagellakjes van Maria Galland Paris. Deze lakjes komen uit de wintercollectie La Parisienne Le Maquillage. In dit herfst- en winterseizoen draait alles om trends en dat is ook terug te zien in de collectie. De collectie bevat mooie kleuren die met de trend mee doen en de kleuren van de lakjes zijn dan ook mooi en trendy. Ik review voor jullie de 2 kleuren uit de collectie, genaamd 507 Le Vernis 47 Mûre Irrésistible en Le Vernis 56 Taupe Chic!
maria galland paris la parisienne le maquillage le vernis nailpolish nagellak mure irresistible taupe chic

Een mooie luxe verpakking, een zilverkleurig stevig doosje die om de lakjes heen zit. De flesjes zelf zijn van glas en de dop is van plastic. Een standaard maar mooie en nette uitstraling. De kwastjes zijn net wat anders als de gewone standaard. Als je goed kijkt naar de foto zie je dat er een soort driehoekige vorm in zit. Dit merk je niet direct met het aanbrengen maar zorgt er wel voor dat de lak gelijkmatig en goed op de nagel komt. De kwastjes zijn dus ook zeker fijn!
 
maria galland paris la parisienne le maquillage le vernis nailpolish nagellak mure irresistible taupe chic
LE VERNIS 47 MÛRE IRRESISTIBLE
maria galland paris la parisienne le maquillage le vernis nailpolish nagellak 47 mure irresistible
 
Maria Galland omschrijft dit als een warm rode bramenkleur en dat klopt wel. Het is een mooi dekkende kleur die inderdaad warm is. Een kleur die je wel veel ziet de laatste tijd omdat het echt een trendkleur is. Het lakje is niet heel speciaal maar wel mooi. Het eerste laagje is super snel droog en ook na het tweede laagje droogt de lak nog steeds snel. Zoals ik eerder al zei, is het een prettig kwastje om mee te werken. Hierdoor brengt de lak niet in strepen of ongelijkmatig aan. Je gebruikt drie stroken voor één laagje.
LE VERNIS 56 TAUPE CHIC
maria galland paris la parisienne le maquillage le vernis nailpolish nagellak 56 taupe chic
 
Deze kleur vind ik net wat unieker. Het is een ingetogen taupe tint die je niet heel vaak op deze manier ziet. In het flesje lijkt het echt taupe en op de nagel ook, maar ik zie daar ook een lila kleur in (op de foto neigt hij ook meer naar de lila kleur dan naar de taupe kleur). Dat is iets wat ik zelf heel mooi vind en wat het lakje zo uniek maakt. Zo’n kleurtje had ik nog niet! Ook deze lakt ontzettend fijn en droogt snel op.
 
Ik was best wel benieuwd naar de houdbaarheid. Het is toch een luxe merk en je betaalt dan ook meer voor deze lakjes dan een budget variant. Bij mij blijven de lakjes 5 dagen heel mooi zitten. Daarna begint het aan de bovenkant een beetje te slijten maar niet direct te chippen, wat het mogelijk maakt om hem even bij te werken en nog een paar dagen door te dragen. Ik ben er dan ook tevreden over! De lakjes kosten € 18,55 per stuk en dat vind ik best wel duur, maar als je naar de collectie van het merk Maria Galland kijkt, dan vind ik het correct en goed passend bij het geheel.  
 
maria galland paris la parisienne le maquillage
Je vindt de Maria Galland Le Vernis Nailpolish voor € 18,55 in de webshop of je kunt hier kijken waar er een verkooppunt is bij jou in de buurt. Je kunt er de gehele wintercollectie en de bijpassende producten bewonderen. De verzending is zowel naar België als naar Nederland.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Wat vind jij van deze lakjes? Welke kleur is jouw favoriet?
 
XX Annora!

11 reacties

Reacties zijn gesloten.