L’Occitane adventskalender 2016

Geplaatst door
Het aftellen is begonnen en we wachten allemaal vol ongeduld op de Kerst! Kanako, de illustratrice van My Little Paris, heeft een kleurige adventskalender voor L’Occitane ontworpen. Elke dag brengt weer een verrassing en dit 24 dagen lang! De adventskalender kost € 45 en is vanaf midden oktober verkrijgbaar in de boetieks en via de webshop (België en Nederland).
 
Ben je benieuwd naar welke producten er in de adventskalender zitten? Klik dan op ‘meer lezen’.
l'occitane adventskalender 2016

De kunstenares tekende een hectische cadeauwerkplaats. We zien hoe Kerstmis wordt voorbereid bij L’Occitane: de bloemenzaal waar alle bloemblaadjes liggen, de distillatieruimte waar gedurfde combinaties van essentiële oliën worden bedacht en de werkplaats waar cadeaus worden ingepakt en elke minuut telt. 
 
Elke dag brengt weer een verrassing: Almond Milk Concentrate, Shower Gel with Green Tea & Bitter Orange, Immortelle Essential Water, Shea Gentle Toner… Je vindt dit jaar wel 24 producten in de cadeauwerkplaatsen van L’Occitane.
 
l'occitane adventskalender 2016
De adventskalender kost € 45 en is vanaf midden oktober verkrijgbaar in de boetieks en via de webshop (België en Nederland). 
 
Persbericht
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

9 reacties

  1. Wat een mooie adventskalender prachtige verpakking met mooie kleuren en ook met goede produckten erbij voor deze prijs echt een aanrader voor de kerst top.

  2. Deze vind ik zo mooi! Ik denk dat ik 'm wel ga aanschaffen, deze valt in vergelijking met de andere kalenders, namelijk wel mee in prijs

Reacties zijn gesloten.