Creatieve manieren om foto’s in huis op te hangen

Geplaatst door
Fijne herinneringen maken het leven mooier. Een goede manier om aan deze fijne herinneringen te denken is door middel van foto’s. Tegenwoordig plaatsen we de meeste foto’s alleen nog op social media zoals Facebook en Instagram, maar hoe leuk is het om er ook ‘offline’ naar te kunnen kijken? Afdrukken is de boodschap! Zodra je de foto’s hebt afgedrukt, dan ga je ze natuurlijk ophangen. Maar wat zijn eigenlijk de meest creatieve manieren om je foto’s in huis op te hangen?
 
creatieve manieren om foto's te drukken en in huis op te hangen

1. IN FOTOKADERS

 
Fotokaders zijn niet nieuw, maar je kunt er wel heel creatief mee zijn. Er bestaan kaders in allerlei kleuren, formaten, vormen en materialen. Ga voor een design fotokader om je foto in de spotlight te zetten, of voor een vrolijke fotomuur met een fotocollage. Je kunt ook meerdere fotokaders naast elkaar of op verschillende hoogtes hangen, of een handige kant-en-klare collagekader kopen. 
 
2. OP CANVAS
 
Je foto’s op canvas laten bedrukken is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Je kunt zelf het formaat kiezen, de foto blijft heel lang mooi en is makkelijk op te hangen. Bovendien hoeft er geen kader meer omheen en dat kan erg handig zijn. Op internet vind je diverse webshops waarbij je goedkoop en eenvoudig een foto op canvas kunt laten drukken, waaronder bijvoorbeeld Drukland

3. AAN EEN WASLIJN MET KNIJPERS
 
In eerste instantie dient een waslijn om je was aan op te hangen, maar hoe leuk en origineel is het om er ook foto’s aan te hangen? Hang een waslijn langs een muur. Met wasknijpers in verschillende (of net allemaal dezelfde) kleuren kan je er makkelijk en snel foto’s aan hangen. Dit is erg handig voor als je vaak van foto’s wilt wisselen. 
 
4. AAN EEN SNOER MET LAMPJES
 
Kerst komt steeds dichterbij, ideaal om een snoer met lampjes of kerstverlichting aan een muur te hangen. Je kunt hier met wasknijpers of andere clipjes de afgedrukte foto’s aan ophangen. Ook dit is handig voor als je vaak van foto’s wilt wisselen. Leuk meegenomen is dat je foto’s meteen sfeervol verlicht zijn. 
 
Weet jij nog creatieve manieren om je foto’s in huis op te hangen?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

9 reacties

  1. Dit zijn allemaal super leuke ideeën! Ik zelf probeer het zo rustig mogelijk te houden, dus zo af en toe een canvas vind ik het mooiste!

  2. Erg leuke tips! Vooral de laatste lijkt me erg leuk om te doen deze tijd van het jaar. Ik hou van lichtjes, ze maken alles zoveel gezelliger! ^^ x

  3. Leuk zeer goeie tips de waslijn met knijpers voor fotos vind ik idiaal en praktisch .

Reacties zijn gesloten.