Liams geboortekaartje van Hippe-Geboortekaartjes.nl

Geplaatst door
Door Corinne – Herken je dit? Dat je de brievenbus hoort klepperen en vol verwachting naar je deur loopt, en hoe leuk het dan is als er een geboortekaartje op de mat ligt? Ik weet niet hoe het in België is, maar in Nederland is geboortekaartjes versturen nog steeds onverminderd populair. Toen ik zwanger was, vond ik het daarom superleuk en ook wel een beetje lastig om een geboortekaartje voor Liam uit te zoeken.
 
geboortekaartje ontwerpen

Want wauw, er zijn zóveel leuke geboortekaartjes. Hele hippe kaartjes met patroontjes, of juist hele rustige kaartjes met bijvoorbeeld alleen een ster of hartje. Je kunt ook zelf een geboortekaartje maken maar daar kan ik helaas niet goed genoeg voor ontwerpen. Dan ga ik liever voor een kaartje dat gemaakt is door een echte designer. 
 
Op Hippe-Geboortekaartjes.nl vind je een heleboel mooie kaartjes, in allerlei stijlen en categorieën. Ik zal je zo meteen laten zien voor welk geboortekaartje ik uiteindelijk ben gegaan, maar eerst een paar kaartjes die het nét niet zijn geworden:
 
vintage geboortekaartje auto
Dit vintage geboortekaartje met een auto vind ik helemaal geweldig. Ik twijfelde enorm tussen een kaartje in vintage stijl of liever een kaartje met een hippe trend.
 
lief geboortekaartje blauwe hartjes
Een lief geboortekaartje met blauwe hartjes – dit kaartje vond ik zó mooi, maar misschien nét te eenvoudig voor mijn smaak. Daarom ging ik op zoek naar iets stoerders.
 
stoer geboortekaartje met ster
Ik bestelde een proefdrukje van dit stoere geboortekaartje (dit kan voor maar € 1 en dan krijg je een heel leuk pakketje met je echte kaartje opgestuurd). Maar mijn uiteindelijke keus werd…
 
hip geboortekaartje watercolour confetti ballon
Ik vond dit geboortekaartje met watercolour en confetti echt het leukst. Waterverf en confetti zijn helemaal hip, en het staande formaat zorgt ervoor dat het een origineel geboortekaartje wordt. Het lettertype (en bijvoorbeeld ook de grootte van de letters) kun je zelf aanpassen, dus zo maak je er helemaal je eigen unieke geboortekaartje van. Ik ben er in ieder geval helemaal blij mee!
 
Samenwerking
Welk geboortekaartje vind jij het leukste?
 
Groetjes,
Corinne

7 reacties

  1. Leuk om te lezen mooie kleuren ik vind ze persoonlijk allemaal mooi mijn voorkeur gaat naar de tweede.

Reacties zijn gesloten.