Winactie: € 50 shoptegoed bij Radbag

Geplaatst door
Ken je de site Radbag.be al? Dit is een webshop met veel leuke en originele cadeaus voor zowel vrouwen, mannen als kinderen. En ik heb goed nieuws! In samenwerking met Radbag mag ik € 50 shoptegoed weggeven aan één van jullie! In de webshop vind je superleuke dingen dus ik ben er zeker van dat je iets leuks zal vinden. Doe je mee?
 

Wat moet je doen om kans te maken? Dat is simpel!
 
– Laat hieronder een reactie achter met een geldig e-mailadres. Deel je je e-mailadres liever niet openbaar? Dan mag je me altijd een mailtje sturen. 
 
– Ik zou het ontzettend leuk vinden als je me volgt via Bloglovin, Facebook en/of Twitter. Liken en delen mag altijd! 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Deelnemen kan t.e.m. 20 september 2016. Daarna stuur ik een mailtje naar de winnaar. Hou je mailbox dus goed in de gaten. De kortingscode is geldig t.e.m. 30 november 2016, kan slechts eenmaal worden gebruikt en is niet geldig voor cadeaubonnen. De winnaar hoeft geen verzendkosten te betalen. Ik wens iedereen veel succes!
 
Samenwerking
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

44 reacties

  1. Oh yes! Supertoffe actie. Ik kende de website nog niet maar lijkt me geweldig als je een cadeautje nodig hebt voor iemand (of voor jezelf!). Supertoffe dingen hebben ze daar! Zelf zou ik die unicornpantoffels kiezen of een leuke poster. Mijn e-mail is: [email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *