Catrice Ultimate Nail Lacquer: Plump Around & Take A Brick

Geplaatst door
Door Annora – Daar zijn we weer! Vandaag ga ik 2 nieuwe Catrice Ultimate Nail Lacquers voor jullie reviewen, namelijk 121 Plump Around en 118 Take A Brick. Beide kleurtjes spreken mij erg aan en ze zijn prachtig voor als het straks wat kouder gaat worden. Kijk je mee naar de swatches?
 
catrice ultimate nail lacquer 121 plump around 118 take a brick

De verpakking van de Catrice lakjes is simpel maar wel mooi. Het is gewoon duidelijk welke kleur je hebt, de dop draait makkelijk en de kwastjes zijn eigenlijk best perfect om de nagellak mooi en goed aan te brengen met de 3 stroken techniek.
CATRICE 121 PLUMP AROUND
catrice 121 plump around
catrice 121 plump around
Plump Around is een mooie dieppaarse kleur die prachtig aanbrengt. Bij mij is de dekking al mooi met één laagje wat best indrukwekkend is. Toch verkies ik standaard om twee laagjes aan te brengen waardoor de kleur nog intenser wordt. Het aanbrengen gaat prettig en de droogtijd is kort wat het een makkelijk lakje maakt.
CATRICE 118 TAKE A BRICK
 
catrice 118 take a brick
catrice 118 take a brick
 
Wauw, wat een mooie kleur! Dit is mijn favoriete kleurtje. Het is een kleur die super trendy is op dit moment. Voor dit lakje heb je wel echt twee laagjes nodig, maar dat is op zich geen probleem. Ook Take A Brick brengt prettig aan en de droogtijd is prima. Ken je dat gevoel dat je denkt dat je nagels droog zijn en je dan dingen gaat doen? En ja hoor, alles weer verpest. Dat gebeurt regelmatig bij mij, maar gelukkig niet bij deze Catrice lakjes.
Wat is de houdbaarheid? Eigenlijk draag ik niet heel vaak lakjes van Catrice omdat ze echt snel beginnen te chippen. Ik was dan ook benieuwd hoe het nu zou gaan. Maar helaas… Na een dag zat het eerste hoekje er alweer in. Wel is het zo dat sommige nagels dan pas later gaan chippen maar toch ben ik niet echt tevreden over de houdbaarheid. 
 
Jammer, want de kleuren zijn prachtig voor dit najaar! De lakjes zijn bijvoorbeeld wel prima om te dragen op een avondje uit en ze er de volgende dag weer af te halen. Maar als je op zoek bent naar een lakje die het langer dan twee dagen volhoud, dan raad ik deze lakjes niet aan.  
 
De Catrice Ultimate Nail Lacquers Plump Around & Take A Brick zijn te koop bij Kruidvat voor € 2.99 per stuk.
 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

 
Wat vinden jullie van deze Catrice lakjes?


XX Annora 

15 reacties

  1. Het tweede kleurtje is zo een geweldige mooie tint! Helaas is de houdbaarheid toch wel belangrijk, jammer! 🙂 x

Reacties zijn gesloten.