eneloop: duurzame oplaadbare batterijen

Geplaatst door
Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel batterijen je gebruikt? Maak eens een wandeling in je huis en je zal ervan versteld staan. Batterijen gebruik je in je draagbare telefoon, misschien in je elektrische tandenborstel, in een muziekinstallatie… Heb je kinderen, dan kan je zeker niet om een voorraad batterijen heen. Batterijen zijn handig maar slecht voor het milieu en om hierop een antwoord te bieden, ontwikkelde Panasonic de eneloop batterij.
 

DUURZAME LEVENSSTIJL

 
Met eneloop kies je voor een duurzame levensstijl. Bij aankoop zijn deze herlaadbare batterijen helemaal opgeladen, en dat met zonne-energie. Op dat punt alleen al verschillen ze enorm van alle andere merken. eneloop batterijen kan je tot 2100 keer opnieuw opladen en ook al laat je ze 10 jaar liggen zonder te gebruiken, dan nog zijn ze voor 70% opgeladen. 
 
LANGERE LEVENSDUUR
Heel wat batterijen zijn gauw leeg en moet je ofwel weggooien of opnieuw opladen. De batterijen van eneloop hebben een hoger voltage en gaan daarom langer mee dan gewone batterijen. Bovendien kan je eneloop pro, voor professionele gebruikers zoals fotografen bijvoorbeeld, in extreem hoge en lage temperaturen blijven gebruiken.
 
DESIGN
 
Bij de ontwikkeling van deze batterijen werd er niet alleen heel wat aandacht besteed aan de technologie en de duurzaamheid van de batterijen maar ook aan het design. Ze zijn een echte verademing in het batterijenrek, een plezier om naar te kijken. Je koopt eneloop in sommige Media Markt vestigingen of online in de webshop van Panasonic.
 
Samenwerking

 
Ben jij al bekend met de eneloop batterijen? 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Ik was er nog niet bekend mee, maar vind het wel erg fijn dat hoe langer hoe meer traditioneel 'slechte' dingen een duurzamere tegenhanger krijgen. Ik heb net even ons appartement overlopen en volgens mij zitten er alleen batterijtjes in de afstandsbedieningen van de tv en Blu-rayspeler, dus dat is gelukkig wel een meevaller. 🙂

Reacties zijn gesloten.