Review: Cien nagellak van Lidl

Geplaatst door
Door Annora – Lidl verkoopt al een tijdje beauty producten en zo ook nagellak. Superleuk en toegankelijk voor iedereen. Vandaag laat ik jullie 5 x Cien nagellak zien: 11 Frenchlook Rose, 12 Berry Passion, 13 Metallic Rose, 14 Red Carpet en 15 Nude Brown. De lakjes zijn budgetproof en de kleuren zijn mooi. Er zitten zeker een paar goede basics tussen voor in je nagellak stash!
 
cien nail polish nagellak lidl

cien nail polish nagellak lidl
Allereerst even over de verpakking. Deze vind ik simpel en mooi, de flesjes gaan niet zomaar stuk en ook de plastic dop is stevig. Het kwastje is prettig in gebruik, het is niet heel dik maar ook zeker niet dun. Wanneer je het kwastje een beetje aandrukt op je nagel waait het wat open wat erg prettig werkt. Laten we een kijkje nemen naar de Cien nagellak!
 
CIEN NAIL POLISH 11 FRENCHLOOK ROSE
 
cien nail polish nagellak 11 frenchlook rose
cien nail polish nagellak 11 frenchlook rose swatches
 
We beginnen met een licht kleurtje die erg netjes oogt op je nagels. Hij dekt niet helemaal en dat zorgt dan ook voor de frenchlook. Als je hier niet zo van houdt, dan is het niets voor jou, maar ik vind het wel heel mooi staan. Zeker met wat langere nagels hou ik hier wel van. De lak is dun en droogt snel op. Een prima lakje!
 
CIEN NAIL POLISH 12 BERRY PASSION
cien nail polish nagellak 12 berry passion
cien nail polish nagellak 12 berry passion swatches
 
Deze mooie paarse kleur is zo pretty! Vroeger hield ik niet zo van paars maar de laatste tijd waardeer ik een mooie paarse kleur wel echt. En dan vooral voor op de nagels, deze zal dan ook veel gedragen worden. Hij dekt namelijk super goed en droogt snel op wat sowieso een win win is. Absoluut een favorietje!
 
CIEN NAIL POLISH 13 METALLIC ROSE
 
cien nail polish nagellak 13 metallic rose
cien nail polish nagellak 13 metallic rose swatches
 
Een metallic kleurtje, het is even wennen maar eigenlijk is het best wel mooi. Ook dit lakje is dun en droogt snel op. Wel is het zo dat je de strepen goed kan zien. Snel aanbrengen is dus de boodschap. Een leuk lakje voor de herfst!
 
CIEN NAIL POLISH 14 RED CARPET
cien nail polish nagellak 14 red carpet
 
cien nail polish nagellak 14 red carpet swatches
Dit is een klassieke helderrode kleur. Nu moet ik zeggen dat het niet een heel bijzonder kleurtje is, maar een goede basic in je nagellak stash is het zeker. Ook voor dit lakje geldt dat hij snel droogt en goed dekt.
 
CIEN NAIL POLISH 15 NUDE BROWN
 
cien nail polish nagellak 15 nude brown
cien nail polish nagellak 15 nude brown
 
Jullie hebben ondertussen vast wel door dat nude kleurtjes favorieten zijn van mij. Nude Brown heeft een bruine ondertoon, wat eens iets anders is. Ik vind hem alvast mooi! Hij lakt goed en dekt in 2 laagjes.
Zoals je wel kunt lezen ben ik eigenlijk heel erg te spreken over de lakjes van Cien. Ze blijven 4 dagen zitten zonder te chippen en dat vind ik echt goed, zeker als je weet dat de lakjes slechts € 1,99 kosten!  
 
De Cien nagellakjes zijn te koop bij Lidl voor € 1,99 per stuk. 

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk / bedrijf.

Wat vind jij van deze kleuren en heb jij al lakjes van Cien geprobeerd? 
Een fijne dag allemaal!
XX Annora

16 reacties

  1. WAUW, deze lakjes zien er aan de buiten kant goed uit en doen wat ze horen te doen! Geweldig voor die prijs! Hele mooie kleuren ook.

Reacties zijn gesloten.