New in: Tommy Hilfiger handtas

Geplaatst door
Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken om te reviewen, superleuk! Ondanks het uitgebreide assortiment viel mijn oog meteen op de Tommy Hilfiger handtas Honey S Midnight. Deze prachtige statement bag wilde ik heel graag aan mijn najaarscollectie toevoegen en ik ben dan ook ontzettend blij dat ik dit pareltje mocht ontvangen. Kijk je mee?

Tommy Hilfiger handtas Honey S Midnight Duifhuizen

Tommy Hilfiger handtas Honey S Midnight Duifhuizen
De Tommy Hilfiger handtas Honey S is verkrijgbaar in de kleuren Black en Midnight. Eerst wilde ik de zwarte tas bestellen, simpelweg omdat die kleur bij alles past, maar toen realiseerde ik me dat ik al zoveel zwarte tassen heb en dat het net leuk zou zijn om eens een ander kleurtje aan mijn stash toe te voegen. Mijn keuze ging dus naar Midnight, een mooie donkerblauwe kleur die heel trendy is voor de herfst en winter. Weetje: op de foto’s ziet de tas er iets lichter uit dan ze in werkelijkheid is, dit komt door het bewerken van de foto’s. 

Tommy Hilfiger handtas Honey S Midnight Duifhuizen

De tas van Tommy Hilfiger ziet er niet alleen mooi en stijlvol uit door de TH logo’s en de gouden details, maar ze is ook 
praktisch in gebruik. De afmetingen zijn 24 x 10 x 20 cm en dat is op zich niet zo heel groot, maar toch biedt de tas voldoende ruimte om mijn belangrijkste spullen in mee te nemen: o.a. mijn portemonnee, iPhone, sleutels, deodorant, zakdoekjes en paraplu. 


Daarbij kan ik mijn spullen geordend opbergen in de verschillende soorten vakjes. De tas heeft een hoofdvak met ritssluiting, een ritsvakje, twee insteekvakjes en een sleutelhaak. Ik kan de tas dragen d.m.v. de twee handvatten maar ook met de afneembare en verstelbare schouderband. Dit laatste is erg handig voor als ik een dagje of avondje wegga en mijn handen vrij wil hebben.

Tommy Hilfiger handtas Honey S Midnight Duifhuizen
Tommy Hilfiger handtas Honey S Midnight Duifhuizen

De tas kost € 139,90 en dat is niet goedkoop, maar je krijgt er natuurlijke een prachtige Tommy Hilfiger tas voor in de plaats. Voordien had ik alleen “goedkope” tassen in mijn stash en ik moet eerlijk zeggen dat ik wel degelijk verschil merk in de kwaliteit. De Tommy Hilfiger tas is enorm stevig en voelt tegelijk heerlijk zacht aan. Daarnaast ziet ze er ontzettend mooi uit. Ik ga de tas niet dagelijks gebruiken want daarvoor vind ik ze te mooi, maar bij speciale gelegenheden neem ik ze zeker mee. Het is een echte statement bag waarmee je gewoon gezien wil worden. 


De Tommy Hilfiger handtas Honey S Midnight kost € 139,90 en is te koop bij Duifhuizen tassen & koffers.
Wat vind jij van mijn nieuwe tas? 
Veel liefs,
Vanessa xxx

17 reacties

  1. Wauw echt een mooie tas. Ik snap wel dat je voor deze bent gegaan. Ook leuk om eens een andere kleur tas uit te zoeken. En ja met een merk tas is de kwaliteit toch echt anders. Xx Laura

  2. Wat een mooie en vooral ook nette handtas waar genoeg in kan (zeer belangrijk). Ik heb zelf een tassen verzameling, al moet ik er binnenkort toch echt een paar weg gaan doen ivm ruimte gebrek x

Reacties zijn gesloten.