Catrice Neo-Natured limited edition

Geplaatst door
Onze natuur was op de internationale catwalks overduidelijk een inspiratiebron: warme aardetinten, kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke materialen en comfortabele oversized schnitts. De limited edition “Neo-Natured” by Catrice neemt je van oktober tot en met november 2016 mee op excursie door onaangetaste landschappen met hun ongekende schoonheid. Zowel subtiel groen, warm en roestig rood als zachte nudes voegen zich samen met verzorgende ingrediënten en premium packaging, geïnspireerd op de natuur. Natural Retreat – by Catrice.
 
catrice neo natured limited edition

CATRICE NEO-NATURED EYESHADOW 
 
De kleuren van onze mooie aarde. Twee trio’s met perfect op elkaar afgestemde, intensief gepigmenteerde oogschaduws. De zachte texturen zijn eenvoudig te blenden en kunnen zowel afzonderlijk of in combinatie worden aangebracht. Je kunt kiezen uit groengoud, olijf en bruin of uit champagne, donker taupe en aubergine. Verkrijgbaar in C01 WALDEN’s Leaf Letter en C02 Soothe Of Soul. Prijs: € 3,99.
 
catrice neo natured eyeshadow CO1 walden's leaf letter
catrice neo natured eyeshadow CO2 soothe of soul
CATRICE NEO-NATURED LIP COLOUR
 
Wooden Poetry. Drie crèmige lipsticks met een zachte textuur voor een natural look. Als je de indrukwekkende bamboo-verpakking opent word je verrast door de voedende ingrediënten van de lipstick, zoals arganolie. Nude, roestig rood en donkerrood maken iedere make-up look af. Verkrijgbaar in C01 NUDEtral Nature, C02 Maroon Mélange en C03 Woodlands LiBERRY. Prijs: € 4,99.
 
catrice neo natured lip colour CO1 nudetral nature
catrice neo natured lip colour CO2 maroon mélange
catrice neo natured lip colour CO3 woodlands liberry
CATRICE NEO-NATURED LIP LINER
 
Lined with Love. Een lip liner in nude, roestig rood en donkerrood. De stijlvolle, zwarte verpakking zorgt voor een bijzondere exclusieve look. Verkrijgbaar in C01 NUDEtral Nature, C02 Maroon Mélange en C03 Woodlands LiBERRY. Prijs: € 1,99. 
 
catrice neo natured lip liner C01 nudetral nature
catrice neo natured lip liner C02 maroon mélange
catrice neo natured lip liner C03 woodlands liberry
CATRICE NEO-NATURED BLUSH
 
Beautiful Bamboo. De fijne, matte blush met een poedertextuur is voor elke huidskleur geschikt en geeft je een frisse uitstraling dankzij de natuurlijke roestige rosétint. De blush wordt gepresenteerd in een extravagante bamboo- verpakking met een magnetische sluiting. Verkrijgbaar in C01 Walk In The Woods. Prijs: € 4,99.
 
catrice neo natured blush C01 walk in the woods
CATRICE NEO-NATURED NAIL LACQUER
 
Shades of Nature. Vier nagellakjes in trendy kleuren – met en zonder glitters. Roestig rood en diep, donkerrood hebben een effen finish terwijl de tinten groen en nude verrijkt zijn met gouden glitters. Verkrijgbaar in C01 Maroon Mélange, C02 Woodlands LiBERRY, C03 WALDEN’s Leaf Letter en C04 Nude Knit. Prijs: € 2,89.
catrice neo natured nail lacquer woodlands liberry maroon melange
catrice neo natured nail lacquer waldens leaf letter nude knit
“Neo-Natured” by Catrice is van oktober tot november 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat in België. Deze collectie is helaas niet te koop in Nederland. 
 
Wat een prachtige collectie voor het najaar! Vooral de oogschaduw palette Soothe Of Soul, de lipsticks, blush en nagellakjes vind ik mooi. Zodra deze limited edition in de winkels ligt, dan ga ik zeker een kijkje nemen. 
 
Persbericht
Welke items vind jij het mooist uit deze collectie?
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

8 reacties

  1. Oeeeh gelukkig is deze collectie hier wel te koop! Denk dat ik een paar van die lakjes ga kopen. En die lippenstifthuls is zoo mooi! Ik draag nooit lippenstift maar zou alleen daarvoor al een exemplaar aanschaffen :p

Reacties zijn gesloten.