Kruidvat lanceert klantenkaart met persoonlijke aanbiedingen

Geplaatst door
Door de introductie van de Jouw extra voordeelkaart kunnen klanten vanaf vandaag in alle Kruidvat winkels in België profiteren van extra voordeel. Bovenop alle aanbiedingen ontvangen klanten met een geactiveerde kaart persoonlijke aanbiedingen. Die zijn aangepast aan hun eigen interessegebieden en aankopen. Bovendien kunnen klanten met deze klantenkaart sparen voor gratis producten, extra korting en profiteren van exclusieve acties.
 
kruidvat lanceert klantenkaart voordeelkaart persoonlijke aanbiedingen

PERSOONLIJKE AANBIEDINGEN

“Met de introductie van de Jouw extra voordeelkaart geeft Kruidvat de klantenkaart in België een vernieuwde invulling”, meldt Gerard van Breen, algemeen directeur van Kruidvat. “Als voordeeldrogist vinden wij het belangrijk dat iedereen kan profiteren van onze aanbiedingen, met of zonder kaart. Daarom past onze extra voordeelkaart zo goed bij Kruidvat. Ons assortiment, de lage prijzen en de hoeveelheid aanbiedingen veranderen niet. De persoonlijke aanbiedingen komen bovenop de bestaande aanbiedingen.”
 
GRATIS PRODUCTEN
 
De klantenkaart kan vanaf vandaag in de Kruidvat-winkels opgehaald worden en vervolgens via https://www.kruidvat.be/register online geactiveerd worden. Bij het activeren van de kaart kunnen klanten aangeven of zij wekelijks of dagelijks wisselende persoonlijke aanbiedingen willen ontvangen. Voor elke euro die in een Kruidvat-filiaal wordt besteed, wordt bovendien 1 punt op de klantenkaart bijgeschreven. Hiermee kan worden gespaard voor gratis producten, extra korting op producten, korting op dagjes uit en een donatie aan een goed doel. Ook worden consumenten met een geactiveerde klantenkaart uitgenodigd voor speciale koopavonden en kunnen zij regelmatig gratis producten testen. Speciaal voor aanstaande ouders met een klantenkaart staat een tas vol met gratis producten voor baby’s en mama’s klaar.
PRIMEUR: DE KRUIDVAT APP
Naast de klantenkaart lanceert Kruidvat ook een app, waardoor de kaart altijd digitaal bij de hand is. Via de app is het mogelijk om met één klik de extra aanbieding te bekijken en ziet de klant direct zijn/haar puntensaldo. Verder hoeft de klant geen fysieke klantenkaart meer af te geven aan de kassa, maar kan de Kruidvat app in de winkel gescand worden. Deze app is bovendien helemaal gratis. Download de gratis applicatie hier.
kruidvat app voordeelkaart klantenkaart persoonlijke aanbiedingen
Persbericht
Veel liefs,
Vanessa xxx

6 reacties

  1. Wat een goed nieuws! Ik ga wel vaak spulletjes kopen bij Kruidvat, dus zo'n kaart dat gaat goed van pas komen. 🙂 Direct de volgende keer dat ik daar ben maar eens vragen!

  2. Bij ons in Nederland hebben we het al een tijdje en ik word er blij van. Ik heb al gratis spulletjes kunnen kopen en al vaker 5 euro korting gehad met mijn spaarpunten. Heel fijn!

  3. Bij ons in Nederland hebben we het al een tijdje en ik word er blij van. Ik heb al gratis spulletjes kunnen kopen en al vaker 5 euro korting gehad met mijn spaarpunten. Heel fijn!

Reacties zijn gesloten.